Hem
Temaer Produsenter

Produsenter

Partyking har alt du trenger for å skape god stemning ved enhver anledning, stor eller liten. Her har vi samlet det meste og det beste fra markedets fremste produsenter. Velg og vrak blant tusenvis av kvalitetsprodukter til alle tenkelige høytider, selskap og festligheter, til minst like festlige priser!

Vi samarbeider med en rekke velkjente produsenter av hjemmeelektronikk, innredning, presanger, dekorasjoner og festtilbehør, men også nykommere som utfordrer bransjen med innovative gadgets og andre spennende fest- og fritidsartikler som vi vil gi deg muligheten til å oppdage.

Takket være disse fantastiske produsentene kan vi ha Nordens mest variasjonsrike utvalg av karnevalsklær, parykker, masker, sminke, tilbehør, festdekorasjoner, ballonger, moroting, leker, tekno-dingser, belysning, hjemmeinnredning, kjøkkenutstyr, barutstyr, drikker, konfekt, engangsartikler, eksklusive lisensprodukter fra populære merker og mye, mye mer.

Vi har selskapsspill, filtre, snacks og godteri til koselige hjemmekvelder, artige vannleketøy og utendørsspill til sommerens utflukter, og mengder med feststæsj til alt fra bursdagsselskaper, halloweenfester, festivaler og karnevaler, til bryllup, babyshowers, eksamensfester, jul, påske, sankthans og andre spesielle høytider.

Hva du enn skal feire, og hvordan du enn vil feire, så finner du riktig stæsj hos oss på Partyking! Utforsk hva hver produsent har å tilby ved å trykke på hver enkelt produsent i listen under, og handle enkelt rett på nett.
Les mer