vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Om Partyking

Gjør det kjedelige festligere – og det festlige helt fantastisk.

Fight Boredom. Det er vår ledestjerne i alt vi gjør, og det vi kjemper for hver eneste dag. Og vi vil aldri la det kjedelige vinne. Det ville jo vært ekstra kjedelig. Men vent nå litt – et engelsk budskap fra et nordisk selskap? Ja, hvorfor ikke? Vi synes ikke det er så nøye med regler om hvordan ting skal være. Og det synes sannsynligvis ikke du heller. Da ville du ikke vært her ... vel, vi vet jo egentlig ikke hvorfor du er her. Men vi vet hva vi gjør her. Vi kjemper for å skape mer fest og et morsommere liv for alt og alle.

Den kampen begynte i 2009 da Partyking ble lansert i Sverige. I dag sprer vi glede og bekjemper kjedsomhet her i Norge, men også i Danmark og Finland, og vi fortsetter å vokse hele tiden. Hvis alt går etter planen, vil vi snart være intergalaktiske gledespredere som kjemper mot kjedsomheten i hele universet. Men en dag av gangen.

Selvfølgelig er vi fornøyd med suksessen vår, men vi er helt overlykkelige over at så mange deler lidenskapen vår for å gjøre ting litt morsommere. At det er flere som tar gleden på alvor. Og som vet at stemningen på festen alltid kan heves enda noen hakk. At tusenvis av gledespredende genier lever for å få fram smilet hos folk. At så mange, akkurat som oss, nekter å godta et kjedelig liv. Og med tanke på all latteren som følger med, vil livet bli ganske langt.

Kontakt

Ved spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@partyking.no eller ringe vår kundeservice på telefon 23 96 44 40 (MERK! Telefonen er beregnet for våre kunder. Selgere henvises til e-post).

Besøksadresse

Ersbogatan 16
802 93 Gävle
Sverige
(ikke returadresse!)

Partyking.no (NUF 917 134 936) eies av selskapet Partyking AB (SE-556717-6630).