Om Partyking.no

Om Partyking

Har du noen gang vært på en fest og tenkt at alt er akkurat som på den forrige festen du var på? Det har vi også! Ganske kjipt, men vi hos Partyking er her for å endre på det – med alt du trenger for å arrangere en helt unik fest. Siden vi har Nordens største utvalg av morsomt feststæsj, kan vi love at kundene våre alltid får helt unike fester. Vi har alt fra bestselgerne til de nye, litt crazy dingsene som får folk til å måpe og blir snakkisen i vennegjengen i lang tid fremover. Du som leter etter inspirasjon til festen, vil med andre ord kunne finne det som gjør festen din mye mer spennende enn alle andres fester her.

Om oss

Kampen for å skape mer fest i hverdagen startet i 2009 da Partykungen.se ble lansert i Sverige. I 2016 ble Partyking.no lansert, og i dag sprer vi glede og bekjemper kjedsomhet også i nabolandene Danmark og Finland. Det gjør oss til Nordens ledende nettbutikk innen partyartikler, kostymer og gaver, og har siden oppstarten sendt mer enn 3 millioner bestillinger (and still counting) til våre fornøyde kunder. Det sies at en god latter forlenger livet, og vi vil at kundene våre skal leve lengst av alle.

Partykings hovedkontor og lager ligger i Gävle, Sverige, hvor mer enn 30 000 produkter oppbevares på lageret vårt som er 5700 m² stort. Vi har eksklusive lisenser fra Disney, DC Comics, Star Wars og Marvel samt flere andre velkjente merkevarer og produsenter. Partyking.no har selvfølgelig Trygg E-handel-sertifisering.

Historien om Partyking

Det var en gang en kar som het Joel Svensson hvis mor hadde vært arbeidssøkende over lengre tid. Snart var det bursdagen hennes, og Joel ville gi henne det hun ønsket seg mest av alt, nemlig en jobb. Da oppstod ideen om å starte et selskap, slik at han kunne ansette moren som en gave til henne. Dermed ble Partykungen.se lansert, med et daværende lager på i underkant av 20 m² (til sammenligning med dagens 5700 m² store lager). Og mamma fikk drømmegaven av sønnen – en jobb! Og, som man pleier å si, er resten historie …

Ansatte

I tillegg til selve partykongen, Joel Svensson (også kalt administrerende direktør) og viseadministrerende direktør Jeff Jansson, har vi en stor gjeng med fornøyde ansatte fordelt på avdelingene lager, kundeservice, eksterne markeder, administrasjon, IT, markedsføring og sosiale medier, innkjøp, nettredaksjon og økonomi.

Mission

Grå dager, hamsterhjul, tidlige morgener og de evige hverdagssysler. Ja, det er mye i livet som føles kjedelig, og hva er vel verre enn kjedsomhet? Hos Partyking har vi bestemt oss for å ta opp kampen mot kjedsomheten. Vi har nemlig medisinen mot det kjedelige, der vi lyser opp hverdagen og gjør livet om til en stor fest. For hvem vil vel ikke ha mer fest i livet? Vårt livssyn er at livet bør være som en fest og ikke bare en grå hverdag, noe som også gjennomsyrer alt vi gjør. Det merkes både på utvalget vårt, hvordan vi jobber sammen og til og med hvordan vi svarer på telefonen. For man ønsker jo selvfølgelig også å være med på å gi andre mer glede og latter i hverdagen, enten det er med et banankostyme eller prompeputer? Partyking skal gjøre det enkelt og lett å ha det gøy, og gjør alt for å bekjempe kjedsomhet og en grå hverdag. Vi er stolte av vårt viktigste oppdrag: FIGHT BOREDOM.

Skryt

Gjennom årene har Partyking mottatt en rekke utmerkelser og priser. For å nevne noen:
I 2015 ble Partyking kåret til årets digitale gasell, og samme år ble grunnlegger Joel Svensson kåret til årets entreprenør i Gävle, Sverige. I 2019 mottok Partyking også en unik hederspris for vår personalkultur, noe som betyr at vi jobber aktivt for å få mennesker med alle slags funksjonsnivå inn i selskapet vårt.

Kontakt

Ved spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@partyking.no eller ringe vår kundeservice på telefon (+47) 23 96 44 40. MERK! Telefonen er beregnet for våre kunder. Selgere henvises til e-post.

Postadresse:

Partyking AB
Box 78
801 02 Gävle
Sverige

Partyking.no (Org.nr 917 134 936) eies av selskapet Partyking AB (Org.nr 556717-6630).
castle