vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Produsenter Boland Party Partners

Boland Party Partners

Partyking er din one-stop-shop for alt som handler om fest, karneval og moro, og Boland Party Partners er alltid behjelpelige med å skaffe festpynt av høyeste klasse. Fra temaprodukter, engangsartikler, ballonger og borddekorasjoner, til karnevalsklær, tilbehør, rekvisitter og halloweenmasker – når det er fest på gang, kan du alltid stole på at Boland har greiene som løfter feststemningen til stratosfæriske nivåer!

Boland Party partners ble grunnlagt i 1970 og tilbød i begynnelsen kun et lite utvalg festdekorasjoner, men har i dag vokst til en av Europas ledende partyleverandører med tusenvis av produkter i sortimentet. Og de utvikler hele tiden nytt spennende festutstyr til alle anledninger.

Hos Partyking finner du virkelig alt mellom himmel og jord. Velg blant våre girlandere, serpentiner, ballonger, piñatas, bannere, pompoms, duker, servietter, kopper, sugerør og papptallerkener med ulike tema, fra 50-tallet til oktoberfest, fiesta, St.Patrick's Day, Hawaii, nyttår og halloween.

Velg mellom skremmende halloweenrekvisitter, festlige dekorasjoner og tonnevis av neon- og regnbuefargede klær, tilbehør og festtilbehør som passer perfekt til disko, 80-tallsfesten eller Pridefestivalen. Lag feststasen med lekre hotpants, leggings, kjoler, leggvarmere, svettebånd, seler, sko og støvler. Topp stilen med fargesprakende vinger, vifter, hawaiikranser, paljettpyntede vesker, hodebøyler, masker, parykker, briller, øredobber, barter eller flagrende løse øyevipper i ville nyanser.
Les mer