LEVERINGSINFORMASJON

På Partyking.no gjør vi alt for at du ska få dine varer så raskt som mulig! Beregnet leveransetid for respektive produkt ser du i varens produktinformasjon på nettsiden. For lagervarer er den beregnede leveransetiden 1-4 virkedager hvis du bestiller før kl 14:00 på en ukedag. Angis det en annen leveringstid dreier det seg om bestillingsvarer som bestilles fra vår leverandør ved ordreregistrering og det betyr noe lengre leveringstid. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen. Vær oppmerksom på at det ikke sendes pakker fra oss på Svenske helligdager/røde dager.

Av Postnord beregnet leveringstid

  • 1-2 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 0000-3999
  • 2-3 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 4000-7999
  • 3-4 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 8000-9999

I forbindelse med at din ordre blir sendt fra oss får du en estimert dato for levering fra Postnord, som tar hensyn til volumer og lokale avvik. Dette gjør at estimert leveringstid kan skille noe fra de ovennevnte leveringstidene.

Levering til postkontor 59,-

Din ordre blir sendt som pakke, og du får alltid et sporingsnummer som du kan benytte på Postnords hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Når pakken har kommet frem får du informasjon om dette via sms. For å hente ut din pakke trenger du å vise din hentekode. Fri frakt ved kjøp over 1000,-

Levering til din bedrift 99,-

Leveres til bedrifter. Du får ett sporingsnummer som du kan benytte på Postnords hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Leveres mellom kl 8.00-16.00, kun virkedager.

Ekspresshåndtering 29,-

 Hvis du velger Ekspresshåndtering i kassa, skrives bestillingen din ut for behandling umiddelbart, det betyr at bestillingen din blir sendt fra oss så fort som overhodet mulig. Leveringstiden (1-4 virkedager) er fortsatt den samme til postnummeret ditt.
castle