vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Leveringsinformasjon

Det er kjedelig å vente. Gørrkjedelig. Vi gjør alt i vår makt for at du skal få dine ting så fort som overhodet mulig. Når du venter på en pakke fra oss venter du aldrig for lenge - uansett om du venter på noe godt eller ikke.

Vi gjør vårt beste for å sende alle bestillinger som er lagt inn før kl 14:00 på hverdager. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen. Vær oppmerksom på at det ikke sendes pakker fra oss på Svenske helligdager/røde dager.

Leveringstid

Normal leveringstid er 1-6 virkedager. Den enkleste måten å se estimert leveringsdato på er å gå til kassen med produktene dine. Der kan du se når PostNord regner med å kunne levere til akkurat ditt postnummer. Vær oppmerksom på at dette er en estimert leveringstid og at lokale avvik hos PostNord kan forekomme.

PostNord Pakkeboks 59,-

Din ordre blir sendt med PostNord og du vil motta et sendingsnummer som du kan bruke på PostNords nettside for å spore pakken hele veien til valgt pakkeboks. PostNord varsler deg på SMS når pakken ligger klar for henting. Du trenger PostNord Appen for å hente ut pakken din. Hvis du handler for mere enn 750,- tilbyr vi fri frakt.

Levering til Postkontor 59,-

Din ordre blir sendt som pakke, og du får alltid et sporingsnummer som du kan bruke på Postnords hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Når pakken har kommet frem får du informasjon om dette via SMS. For å hente ut din pakke trenger du å vise din hentekode. Fri frakt ved kjøp over 750,-.

Hjemlevering 149,-

Med PostNords hjemlevering får du bestillingen din levert direkte på døren på dagtid eller kveldstid. Du vil motta en SMS och kan velge tidspunkt och dag för levering.

Bedriftslevering 149,-

Leveres til bedrifter. Du får ett sporingsnummer som du kan benytte på PostNords hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Leveres mellom kl 8.00-16.00, kun virkedager.

Ekspresshåndtering 39,-

Hvis du velger Ekspresshåndtering i kassen vil bestillingen din prioriteres i køen på lagret vårt og vil deretter bli sendt så raskt som mulig. Vær oppmerksom på at leveringstiden fra det at pakken er sendt fra oss (estimert 1-6 virkedager) ikke påvirkes av dette valget.