Leveringsinformasjon

Det er kjedelig å vente. Gørrkjedelig. Vi gjør alt i vår makt for at du skal få dine ting så fort som overhodet mulig. Når du venter på en pakke fra oss venter du aldrig for lenge - uansett om du venter på noe godt eller ikke.

Vi gjør vårt beste for å sende alle bestillinger som er lagt inn før kl 14:30 på hverdager. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen. Vær oppmerksom på at det ikke sendes pakker fra oss på Svenske helligdager/røde dager.

Av PostNord beregnet leveringstid

  • 1-2 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 0000-3999
  • 2-3 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 4000-7999
  • 3-4 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 8000-9999

I forbindelse med at din ordre blir sendt fra oss får du en estimert dato for levering fra PostNord, som tar hensyn til volumer og lokale avvik. Dette gjør at estimert leveringstid kan skille noe fra de ovennevnte leveringstidene.

PostNord Pakkeboks 59,-

Din ordre blir sendt med PostNord og du vil motta et sendingsnummer som du kan bruke på PostNords nettside for å spore pakken hele veien til valgt pakkeboks. PostNord varsler deg på SMS når pakken ligger klar for henting. Du trenger PostNord Appen for å hente ut pakken din. Hvis du handler for mere enn 1000,- tilbyr vi fri frakt.

Levering til Postkontor 59,-

Din ordre blir sendt som pakke, og du får alltid et sporingsnummer som du kan bruke på Postnords hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Når pakken har kommet frem får du informasjon om dette via SMS. For å hente ut din pakke trenger du å vise din hentekode. Fri frakt ved kjøp over 1000,-.

Hjemlevering 149,-

Med PostNords hjemlevering får du bestillingen din levert direkte på døren på dagtid eller kveldstid. Du vil motta en SMS och kan velge tidspunkt och dag för levering. Beregnet leveringstid er 2-3 virkedager.

Bedriftslevering 149,-

Leveres til bedrifter. Du får ett sporingsnummer som du kan benytte på PostNords hjemmeside for å se hvor din ordre befinner seg. Leveres mellom kl 8.00-16.00, kun virkedager.