Marabou

Mmmm, Marabou ... Hvem i Norge elsker ikke Marabou? Du har sannsynligvis en favorittsmak som resten av oss. Lakrissjokolade for den vanskelige, sveitsiske nøtter til pappa og frukt og mandler til bestemor. Klassiske sjokoladeplater er imidlertid ikke alt du kan nyte fra Marabou, de har mye mer enn det. Spar plass i magen for Oreo-biter, overrask bestefar med en boks Noblesse eller skjem bort kjæresten din med hjerteformede sjokoladepraliner!

Hos oss på Partyking kan du selvfølgelig finne masse deilige søtsaker fra Marabou, men ikke bare de vanlige sjokoladeplatene. Her finnes det også mye annet, for eksempel gigantiske sjokoladeplater (slike store sjokoladeplater du aldri vinner i fornøyelsesparken). Eller ekstra små munnfuller, til de øyeblikkene du virkelig trenger noe godt. Kjøp Marabou på nett fra oss og fyll spiskammerset opp for trangere tider.

Føles det slitsomt å løpe til matbutikken for å kjøpe det viktigste i uka, nemlig godteri? Ja, da kan du sitte stille i sengen/sofaen eller der du er nå. Sjekk ut vårt store utvalg av Marabou i nettbutikken og bestill godterilageret ditt rett hjem. Leveransen kommer snart, det blir rene julaften.

Marabou er folks favorittsjokolade, og blir flittig stappet i handlekurven under hvert besøk i matbutikken. Kjenner du deg igjen? Du har ingenting å skamme deg over. Hvis du noen gang har lagt et stykke sjokolade fra Marabou i munnen, latt det smelte på tungen og følte den nesten paradisiske opplevelsen, er det vanskelig å ikke ta en bit til. Det har imidlertid ikke alltid vært så lett å få tak i en Marabou-sjokoladeplate. I starten da selskapet ble grunnlagt, en gang på begynnelsen av 1900-tallet, var Marabou et luksusmerke og tilbød bare sjokolade til de mest fornemme. Så ble det geniale samlebåndet oppfunnet, og prisene ble betydelig redusert. Folkets sjokolade var et faktum.

Glem ekle drinker og skitne dansegulv. Hjemmekveld med bollene fulle av chips, sjokolade, smågodt og noe godt i glasset høres ut som en mye bedre idé. I tillegg slipper du en grusom fyllesyke. Det er enkelt og praktisk å handle favorittgodteriet ditt direkte på nett. Samtidig har du muligheten til å bestille andre morsomme dingser fra Partyking. Forgyll hjemmekvelden med morsomme godteriboller, festglass og obskure sugerør. Så er det bare å fylle begrene til randen med forskjellige sjokoladepraliner fra Marabou og kalle det sjokoladesmaking.

Du kan enkelt bestille Marabou på nett fra oss. Sørg for å legge inn bestillingen et par dager før godterifesten, slik at du har alt godteriet hjemme innen lørdag. Og for Guds skyld, husk å bestemme hvilke filmer du vil se på forhånd, slik at du unngår oppstyr foran TV-en.

Hos Partyking finner du alt til festen, sofafesten altså. Fyll skålene opp med Daim, Twist og Non Stop. Når vi hos Partyking mottar bestillingen din, ser vi straks at det haster (vi snakker om sjokolade!) og sørger for å sende leveransen så raskt som mulig.
Les mer