vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Bartilbehør Drikkeglass

Drikkeglass

Hver drikk skal selvfølgelig ha sitt eget glass. Det er ikke bare et spørsmål om estetikk og stil, men også om smak. Drikke nytes og serveres best i riktig type glass, sånn er det bare. Eller ville du virkelig finne på å servere en gammel årgangsvin i en plastkopp?

I vårt sortiment finner du både drinkglass, shot- og snapsglass, vinglass, karafler, cocktailglass, whiskyglass og ølglass. Og nettopp blant ølglassene finner du mildt sagt et imponerende sortiment å velge i, blant annet med lisensierte glass spesiallaget for populære varemerker som er for fine for andre glass. Om du f.eks. vil pimpe opp fredagspilsen med kollegene, kan du med fordel anskaffe deg en ølstøvel (kjent fra kultfilmen Beerfest), et ølflaskeglass eller et gigantisk ølglass (som rommer mye mer en én liter) for å vise hvem som er sjefen.

Blant shot- og snapsglassene kan du velge mellom både klassiske, stilrene modeller og lisensierte glass, som morsomme og mer vågale modeller.

Som du vet, har vi en restriktiv alkoholpolitikk i Norge, så vi kan ikke selge de edle dråpene her på nettet. Men du vet sikkert hvor du får tak i øl, vin og sprit som du kan fylle glassene våre med? Et lite tips: Det finnes blant annet en butikk med et skilt med kruseduller og en "V" i midten.
Les mer