vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Cloetta

At PartyKing har et stort utvalg fra den ukronede godterikongen Cloetta er en match made in heaven. Cloetta er en næringsmiddelsprodusent som ble grunnlagt i 1862 av søsknene Bernhard, Christoph og Nutin Cloëtta. De sveitsiske brødrene startet Brødrene Cloëttas Damp-Chokolade-Fabrik i København og ble noen av pionerene innen sjokoladeproduksjon i Danmark.
Takket være deres høye kvalitet og deres gode kjennskap til håndverket, som de tilegnet seg i Paris, ble produktene snart både anerkjente og populære over hele landet. Elleve år etter oppstart var det på tide å krysse sundet for å introdusere Cloetta i Sverige. Siden da har svensker elsket Cloettas utvalg – som du finner til lave priser her hos oss.
Den lille byen Ljungsbro ble etter hvert assosiert med Cloetta, da fabrikken flyttet dit fra Malmö. I over hundre år har svenskene i øst-Gotland laget både klassikerne som ingen kan unnvære i godteriposen og nyhetene du bare må prøve.
Hvis du vil være sjenerøs og dele, har vi store pakker til en veldig god pris. Perfekt for å bunkre opp til barnebursdager, Halloween eller andre fester. Når du ønsker å unne deg noe godt, men ikke klarer å velge mellom alt som finnes av sjokolade, lakris og karamell – vi vet at det kan være vanskelig å velge bare en type – selger vi også mindre pakker og enkeltprodukter.
Du bør selvfølgelig kunne velge blant flere Cloetta-godbiter når godtesuget setter inn! Hva er du gira på akkurat i dag? Cloetta har både sjokolade, skumgodteri og halspastiller i sortimentet. I tillegg til å spise en sjokolade til kaffen klokken tre på ettermiddagen, finnes det mange kreative bruksområder for Cloettas produkter. Bruk sjokoladene til å bake muffins eller kaker – både i røren og som dekorasjon.
Hvis du trenger å lindre halsen, kan vi anbefale å smelte en Cloetta-halspastill i en kopp varmt vann og eventuelt tilsette valgfri melkedrikk. Drikk, nyt og kjenn hvordan det lindrer den såre halsen din.
Noen av Cloettas klassikere er tilgjengelige hele året, mens andre bare er tilgjengelige rundt en bestemt høytid. Kanskje blir nettopp disse godterivariantene enda litt bedre, siden du bare kan spise dem ved visse tider på året?
Noen klassikere har vært i Cloettas sortiment siden 1910-tallet og er et must på for eksempel julens godtebord. Hvert år utvikler selskapet nye produkter. Noen vil bli inkludert i den vanlige sortimentet, mens andre bare vil gjøre sporadiske gjesteopptredener. Ha derfor som vane å sjekke ut Cloetta-utvalget vårt regelmessig for ikke å gå glipp av noen kortvarige besøkende.
Hvis du skal på besøk til noen du liker, kan det passe fint å ta med en skikkelig god gave. Klikk hjem noen forskjellige varianter som du deretter legger i en fin boks eller pose med en sløyfe på, og overrask verten. Uansett hva du bestiller, har vi på PartyKing alltid gode priser og raske leveranser, slik at du raskt kan tilfredsstille sukkersuget.
Les mer