vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Masker

Masker

Ønsker du å gjøre inntrykk på neste karneval, bør du definitivt sjekke ut maskene våre. Unike masker i papir, lateks og plast kan på få sekunder forvandle ditt vanlige jeg til USAs president, Zlatan, en frosk eller en av de syv dvergene. Blant våre hundrevis av masker vil du definitivt finne masken du alltid har drømt om å bruke på karneval.

Her finner du masker for både barn og voksne, noe som gir gode forutsetninger for å imponere venner og bekjente på neste karneval eller for å arrangere ditt barns livs morsomste bursdagsfest.
Vi har også en rekke ulike typer dyremasker. Hos oss finner du dyremasker som transformerer deg til for eksempel et ekorn, en hund eller en flodhest. Hvorfor ikke sjokkere alle gjestene på neste karneval ved å komme utkledd som en gris? Våre dyremasker dekker vanligvis hele hodet (men du får selvsagt puste!).

Dersom du alltid har ønsket deg John Travoltas hårmanke eller Angelina Jolies lepper, har du også kommet til rett sted! Kategoriene karaktermasker og pappmasker inneholder vellagede masker av karikaturer av kjendiser. Våre morphmasker er utmerkede til karneval. Du har god sikt gjennom masken, og du trenger ikke å avstå fra en drink eller to for å holde fasaden. Vil du gå på karneval med stil, kan du velge noen av våre teatermasker. Med en fin øyemaske kan du holde oppsikt med alt og alle uten å bli avslørt.

Våre masker kommer fra en av Sveriges ledende leverandører. Maskene er enkle å ta av og på og sitter komfortabelt på hodet.
Les mer

Populære Kategorier

Alle Kategorier