vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Bartilbehør Drinktilbehør

Drinktilbehør

Er du en av dem som ser glasset som halvtomt snarere enn halvfullt? Når du har tilbehør fra Partyking, spiller det ingen rolle, for drinken kommer til å være like flott likevel. I denne kategorien har vi samlet tilbehør til deg som synes at en paraplydrink aldri blir helt riktig uten paraply.

Vi tilbyr en rekke fiffige, smarte og festlige drinkartikler. Her finner du cocktailpinner, isbitformer, sugerør, drinkpinner, drinkpumper, ølbonger og mye mer. En ølbong, eller beer bong, er det optimale tilbehøret når man er skikkelig tørst på de villeste festene. Sugerørsbriller er partyets optimale stemningshever. Isbiter i morsomme eller frekke former gir en ekstra piff til alle slags drinker. Vi har kanskje det største tilbudet av isbitformer på markedet, slik at du enkelt kan finne én eller flere favoritter.

Til selve drinkblandingen har vi både drinkmikser og shotssmaktilsetninger som smaker som godteri! Med våre ferdige blandinger trenger du ikke noen bartenderutdannelse for å kunne mikse sykt gode drinker til de imponerte gjestene dine. Det er bare å kaste drinkboka og holde fokus på å blande riktig mengde alkohol med drinkblandingen. Skulle drinken bli for sterk, er det bare å fylle på med mer av blandingen.
Les mer