vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Bartilbehør Barinnredning

Barinnredning

Det er noe spesielt med barer og puber, det har vi jo sett på film og TV. En bar eller pub er et samlingssted, samtidig som det er et sted der man kan få litt tid for seg selv.

En del av den spesielle barfølelsen kommer av innredningen. Barer og puber er jo veldig hyggelige steder, spesielt om de skulle befinne seg i din egen stue med krabbeavstand til soverommet! Om du vil lage din egen bar hjemme, kan du ikke slurve med innredningen. Barinnredning er et viktig håndverk på linje med å male taket i det sixtinske kapell eller hugge ut en perfekt kopi av en gresk gud i marmor, minst.

I vårt sortiment av utstyr til barinnredning finner du alt du trenger for å innrede din egen bar, uansett om du sikter deg inn på den autentiske irske følelsen, det mer spartanske designet i en eksklusiv vinbar eller det karakteristiske sportsbardesignet. Barspeil er en nødvendighet. Barskilt med morsomme tekster er også obligatorisk, slik at gjestene dine vet hvor de skal parkere rumpene sine. Vinstativ er kanskje ikke det første du tenker på når du planlegger barinnredning, men det skader ikke å tenke et skritt lenger frem! En samling fine viner i et elegant vinstativ kan være samtaleåpneren du trenger neste gang du har en hot date hjemme.
Les mer