Til toppen
Se full beskrivelse

Parykker Til Fest

Fantaserer du om hvordan du hadde sett ut med en helt annen frisyre? Da har du kommet til rett sted. Det er fantastisk hvor mye en parykk kan gjøre med utseendet. Bare ved å ta på seg et annet hår kan man lage seg en helt ny persona. Det er kreativt og gøy!

Hos oss finner du både dameparykker og herre- og barneparykker. Noen av parykkene våre er kopier av kjendisfrisyrer, mens andre er inspirert av rollefigurer fra film eller videospill. Totalt finner du langt flere enn 300 parykker i vårt sortiment. Dermed er vi kanskje størst på parykker i Sverige. Kompletterer du med noen av maskene våre, har du en fullstendig outfit for neste party eller karneval.

Du finner glamourparykker (kun for kvinner!), Lady Gaga-parykker, afroparykker, Elvisparykker, smurfeparykker, rastaparykker og mye annet i sortimentet. Blant våre dameparykker finner du mange forskjellige farger og lengder å velge mellom. Noen av dameparykkene passer like godt til hverdags som til fest.

Vi er ganske stolte av utvalget av barneparykker. Om din lille prinsesse elsker disneyfilmer, skal hun definitivt ha en fin parykk, slik at hun kan leke Tornerose, Rapunzel eller Snøhvit. Om hun elsker Pippi, er neste bursdagsgave opplagt – gi henne en offisielt lisensiert Pippi Langstrømpe-parykk, og gjør deg klar til å følge med på nye eventyr!

Underkategorier

Filter

Show 1075 produkter
castle