Til toppen
Hjemmeside > Festartikler >
Se full beskrivelse

Festartikler & Pynt til fest

Alt blir morsommere om man bevarer barnet i seg! Det er ikke bare barneselskap som blir morsommere med festartikler. Også voksne liker å slå seg løs når det er fest. Vi vil til og med driste oss til å påstå at selv jubilanten som fyller 100, vil ha ballonger, konfetti og girlandere på festen. En kul partyhatt er selvfølgelig prikken over i-en.

Det er ikke tilfeldig at vi kaller oss Partyking. Vi tilbyr langt mer en 200 morsomme og mer eller mindre praktiske festartikler til alle tenkelige fester og festiviteter. Om du er ute etter pynt og ting til oppdekkingen, har vi alt du trenger. Ballonger, konfetti, lys, serpentiner, kakepynt – uansett hvordan du vil pynte hjemmet ditt til festen, finner du produktene hos oss. Litt ekstra stolte er vi av piñataene våre. Heng deg på den latinamerikanske tradisjonen med en piñata fra oss!

I underkategorien Mat & Drikke finner du et stort sortiment av godteri, snacks og drikke til fester med kun voksne. Utdrikningslaget er ikke komplett uten noe frekt tilbehør. Til festene som fortsetter til langt på natt, anbefaler vi glowsticks. Ha på deg selvlysende armbånd for å synes i mørket. Gi bort en glowstick til noen du har et godt øye til, slik at du ikke mister ham eller henne i vrimmelen.

Underkategorier

Filter

Show 11517 produkter
castle