vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Ballonger

Ballonger

Det er få ting som er så forbundet med fester og feiringer som ballonger. Siden vi på PartyKing elsker alle slags fester og arrangementer, har vi selvfølgelig sørget for å ha et massivt utvalg av ballonger. Hos oss kan du finne ballonger til temafesten og barnebursdagen, men også for høytider som feires i andre land.

Et eksempel på en slik fest er gender reveal party. Det innebærer at man organiserer en fest for å avsløre kjønnet til barnet i magen ved hjelp av ballonger fylt med rosa eller blå konfetti. Når foreldrene stikker hull på ballongen, daler konfettien ned og festdeltakerne får vite om det blir gutt eller jente. Selvfølgelig fungerer det også med bare partneren også. Dette bør ikke forveksles med en baby shower, for vi har egne fantastiske ballonger til den typen fest også.

Vi har flere klassiske ballonger på nettet. Du vil finne avlange og runde varianter i mange fine farger. Et partytriks er å gni dem mot håret ditt, slik at de fester seg til veggen. Et gammelt tips som ble brukt på fester før helium gjorde sitt inntog. Hvis du er skallet eller er redd for frisyren, har vi mange fine hjelpemidler for å få ballongene til å sveve her på PartyKing. Denne typen ballong er utmerket for ulike leker på festen når du vil at de skal smelle, men også til ballongdansen. Eller innrøm det, du vil at ballongene skal smelle da også, bare når det ikke er du som danser. De kan til og med fylles med vann for en vannkrig på en varm sommerdag.

Vi har også ballonger med bokstaver og tall. Her må du bare la kreativiteten flyte fritt, for her er det ingen restriksjoner. Knyt dem fast i gardinstangen og la navnet på den som skal hedres henge der så alle ser det. Vi har også stativer som plasseres over bordet som er perfekte å feste ballonger i, og de gjør buffeen eller spisebordet ekstra festlig.

Ballonger har vært populære utrolig lenge, de gamle grekerne likte å feire med disse partyunderverkene. Zevs, Herkules og de andre i gjengen hadde det ikke så enkelt, de kunne jo ikke bare klikke ballongene hjem på nettet. I stedet måtte de ta livet av et dyr og fylle blæren med luft – snakk om blærete ballong!

Det er flaks at tidene forandrer seg, men fascinasjonen for ballonger består. Mange festamatører gjør feilen å rydde og vaske før festen. Feil, feil, feil, spesielt hvis det er en barnebursdag. Det blir bare unødvendig stress, så fokuser heller på å dekorere slik at gjestene kommer i feststemning. Dekk bordet fint og pynt rommet med ballonger. Du bør heller vaske og rydde etterpå, siden det alltid blir rotete på fest.

Ballongene våre er enkle å kildesortere etter festen. De går som brennbart materiale, så bare kast dem sammen med det andre restsøppelet ditt, så blir de til ny energi. Enten det er ballonger til en skalldyrfest, russefeiring eller den dinosaurgale fireåringen, finner du egnede varianter i sortimentet vårt. Vi har heliumballonger og klassiske ballonger som du blåser opp selv. Selvfølgelig har vi hurtig levering og gode priser.

Les mer

Populære Kategorier

Alle Kategorier