vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Hatter

Hatter

Hatter i alle tenkelige varianter og fasonger finner du på PartyKing. For hva har egentlig cowboyer, franske bakere, magikere og vikinger til felles? Alle bruker hodeplagg! Det ser ut til å være oppskriften på suksess. Selvfølgelig er vi ikke sent på ballen når det gjelder å tilby kundene våre alle hattene du noensinne kunne drømme om. Hatten er bokstavelig talt prikken over i-en (du er i-en) og knytter hele kostymet ditt sammen på en helhetlig måte.

Du kan ikke være pokerspiller uten en grønn pokerkaps med en gjennomsiktig skjerm! Vi har heller aldri hørt om en matros uten matroslue. Ja, du skjønner greia. Hatten er som kattemynte for katten – viktig!

På tide å begynne å planlegge årets utdrikningslag? Har du fått ansvaret for å fikse hele partyet? Gratulerer, du er bruden / brudgommens beste venn (ikke gni det inn hos de andre på utdrikningslaget). Vel, nå til den vanskelige delen. Hvordan skal du gjøre bruden/brudgommen flau? Først av alt, er et hodeplagg nødvendig, en lue som skriker «Hei! Her er jeg, se på meg», i tillegg vil resten av dere også bruke hatter for å matche. Et tips er å kjøre et tema. La brudgommen / bruden få en rosa cowboyhatt med fjær mens resten av dere går med vanlige kule cowboyhatter. Eller brudgommen / bruden kan gå med fangedrakt og resten av gjengen med politihatt, «Du er arrestert for å være sexy» ... Vi har alt du kan tenke deg når du trenger et morsomt hodeplagg eller en lue til utkledningsfesten.

Kanskje en plasttiara med slør til den lille prinsessen, eller en SWAT-kaps til tøffingen? Hvis det er Oktoberfest som skal feires, er tyrolerhatten er et must, mens pirathatten og den romerske kommandanthjelmen er bedre egnet for lek eller utkledningsfest. Ja, faktisk har vi alt unntatt stygge og kjedelige hatter, det kan du finne i en vanlig butikk. Her har vi satset alt på more is more! I tillegg kan du alltid kjøpe hatter online til gunstige priser.

Det er ikke hver dag du kan skaffe en gullkrone som er en konge verdig, for bare noen tiere! Hvis du slet med å finne utkledningsinspirasjon før, vil du sannsynligvis nå forlate siden med altfor mye inspirasjon. Spøk til side, her finner du alt du trenger for å perfeksjonere antrekket ditt, uavhengig av arrangement! Vi tilbyr ikke bare hatter til utkledningsfester, du vil også finne andre hodeplagg, som hodebøyler og hårbånd.

Hodebøylene våre har dekorasjoner som tydelig viser hva det er som skal feires, som russefeiring, bursdag eller slutten på singellivet. Andre bøyler er som skapt for morsomme leker der dere tar på dere forskjellige dyreører. Er det skalldyrfest på gang? Sørg for å utstyre gjestene med hver sin krepsehatt! Vi har hatter til alle anledninger, både til den klassiske halloweenfesten og til julaften. Og forresten, du som skal arrangere den årlige hundefesten trenger selvsagt også partyhatter til de firbeinte gjestene. Ikke fortvil, we’ve got you covered!
Les mer