Til toppen
Se full beskrivelse

Hatter

For å komplettere kostymet ditt og få det optimale tilbehøret kan du bruke en hatt eller et hodeplagg. Det setter prikken over i-en på kostymet ditt! En hatt er også et utmerket supplement til en vanlig fest, eller når du bare vil piffe opp livet littegrann.

Den klassiske gullhatten er en nødvendighet når favorittlaget har tatt bøtta hjem. En syngende nisselue gjør garantert suksess på julebordet med jobben. En gangsterhatt er det perfekte tilbehøret dersom du vil inngi respekt. Ølhjelmen er optimal til alle sommerens fester. Med en ølhjelm trenger du aldri å være tørst på varme sommerdager. Den store eller lille prinsessen må bare ha en gullkrone eller et diamantdiadem.

I vårt sortiment av hodeplagg finner du flere hundre hatter, capser, luer, tiaraer, pannebånd, diademer, masker, hjelmer, slør, bandanaer, kroner og mye annet. Vi har også et mindre sortiment av barnehatter. Vi er sikre på at du finner en favoritt i vårt brede sortiment av hodeplagg.

I prinsippet er alle våre hodeplagg i one size (voksenstørrelse). De skal passe de fleste hoder. Dersom et hodeplagg finnes i flere størrelser, vil det være oppgitt i den respektive produktbeskrivelsen.

Underkategorier

Filter

Show 1464 produkter
castle