vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Gadgets Sex & Lyst

Sex & Lyst

Sex og lyst er en naturlig del av livet. Hvis vi skal være ærlige, så er det faktisk en av de aller morsomste delene! Derfor har vi samlet sammen våre aller beste produkter innen sex og lyst, spesielt designet for at din spesielle stund med partneren (eller deg selv) skal bli så hyggelig som mulig. Hos Partyking synes vi nemlig at sex skal være like velgjørende som en spaweekend eller en tur i badstuen etter trening. Derfor har vi sørget for at produkttilbudet vårt inneholder alt som kan tenkes å behøves for en behagelig stund.

Hos oss finner du et stort utvalg av produkter for enhver anledning der lysten skulle komme snikende. I sortimentet av preparater og hjelpemidler til sex finner du blant annet massasjeoljer, kremer mot tidlig utløsning, artikler for intimpleie, glidemiddel og kosttilskudd for økt lyst og potens. I kategorien bondage finner du mer dristige og spennende eventyr! Ta et dypdykk i et hav av nytelse for både deg, partneren din eller kanskje en god venn som fortjener en spesiell gave?

I sortimentet vårt av voksenleketøy trenger du ikke å lete lenge før du finner den perfekte ledsageren til soverommet. Vi vil gjerne garantere deg full tilfredsstillelse, men det er opp til deg selv om vi skal være ærlige. Vi våger likevel å påstå at produktene våre innenfor sex og lyst tar deg et godt stykke på veien! Ta en titt på våre sexy spill, ting dere kan spise og sexy undertøy. Har du lyst til å kjøpe en gave til din beste kompis eller venninne? Hvis du tror at hen kommer til å sette pris på en deilig gave, så har vi massevis av gaver som kommer til å ta sexlivet deres til et nytt nivå. Hvorfor ikke være en god venn og hjelpe dem i gang?
Morsomme gaver innenfor sex&lyst – Sex er ikke noe man bør ta så veldig alvorlig. Slapp av og husk at det er en naturlig del av livet. Har du en venn som allerede ser verden fra dette standpunktet, eller er vennen din litt prektig? Kjøp en morsom gave med sextema og de kommer garantert til å le når de åpner pakken. Hva med en av putene eller sugerørene våre som er utformet som en penis? Perfekt å ligge og kose med i TV-sofaen eller ta frem på jentekvelden!

Praktiske produkter innen lyst& sex– Hos Partyking tenker vi selvfølgelig på sikkerhet. Derfor har vi et stort antall kondomer i ulike former, farger og størrelser. Fyll opp lageret hjemme eller gi en pakke til attenåringen som du vil oppfordre til å være sikker når hen begynner å utforske voksenverdenen.

Deilige sexleker – Vibrerende, snurrende eller pulserende voksenleker? Hos Partyking har vi det som trengs for at din neste hyrdestund skal bli en fest! Test vibratorene våre og bruk dem selv eller med partneren din. Pass også på å kjøpe glidemiddel for å sørge for at det blir ekstra deilig!

Mer sex og lyst for par – Hvis du foretrekker å leke med partneren din, har vi også mange massasjeoljer og sexy spill som dere kan leke med sammen. Med hjelp fra Partyking kan dere raskt heve temperaturen på soverommet.
Les mer