Til toppen
Se full beskrivelse

Lommelerker

Lommelerken er mannens beste venn. Med en god lommelerke holder man ut selv de kjedeligste begivenheter. Noen sterke dråper gjør at man tåler det meste, til og med onkel Arnes lysbildeshow fra ferien på Sørlandet i 1974.

Lommelerker finnes i alle størrelser og fasonger, og vi på Partyking har selvfølgelig samlet de beste og frekkeste lommelerkene. Her finner du garantert en lommelerke som er best mulig tilpasset din designsmak og dine drikkebehov. Mange av lommelerkene våre er smart designet for å være minst mulig synlige. Vi har for eksempel lommelerker utformet som leppestift, hammer og strømpebånd. Garantert usynlig for omgivelsene!

Alle lommelerkene våre har et stilig design og/eller lekre trykk. Vi har naturligvis den klassiske bensindunken i høyblank finish i sortimentet. Du finner også lisensierte lommelerker med trykk og design fra noen av de mest kjente produsentene av sterke drikker. Er du en Jack Daniels-fantast, skal du selvsagt innta din favorittdrikk fra en lisensiert lommelerke.

Husk å kjøpe en påfyllingstrakt til lommelerken din dersom du ikke vil gå glipp av én eneste dråpe alkohol.

Underkategorier

Filter

Show 67 produkter
castle