vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Sminke

Sminke

Sminke er utkledningsfantastens beste venn. Med sminke kan du gjøre deg om til den du vil være, om bare for en natt. Den ene dagen kan du være et nusselig dyr, den andre et skummelt monster. Sminke er også et must for alle eventyrlystne prinsesser og søte mangakarakterer, det samme gjelder hardbarka soldater og pirater. Med den riktige sminken og det rette tilbehøret kan du skape en perfekt look som vil få alle andre til å gispe etter luft.

Kombiner med løstenner eller tatoveringer, en hodebøyle eller hale, og du vil være stjernen på utkledningsfesten! Kostymet er ikke komplett før sminken er ferdig! Vi kan ikke tenke oss et eneste antrekk som ikke blir bedre med sminke. Det kan gjelde alt fra en heldekkende grønn ansiktsfarge hvis du kler deg ut som agurk, til rosa leppestift hvis du kler deg ut som Tornerose. Også er det så klart de mer avanserte karnevalskostymene som krever en stødig hånd og masse teatersminke. Vi snakker klovner, katter, indianere, drag queens og glitrende feer.

I utvalget vårt av teatersminke finner du ansiktsmaling, vannbasert sminke, sminkeblyanter og sminkestifter som vil hjelpe deg å få et perfekt og varig resultat. Vanlig teatersminke kan selvsagt også brukes på halloween, men hvis du er ute etter et skumlere utseende, bør du skaffe deg ekte halloweensminke.

I utvalget vårt finner du alt du trenger for å lage det mest skrekkinngytende halloweenkostymet. Kunstig blod er åpenbart et must, og hvitt pudder må man alltid ha, det gjelder også svarte sminkeblyanter til øyne og lepper. Hvis du du vil lage sår, har vi lateks både på flaske og som ferdige sår som er enkle å påføre. Du kan velge mellom ferdige sett for brukkede bein, kuttsår og blødende byller.

Du finner også ferdige sminkesett som inkluderer alt du trenger for å sminke deg som spøkelse, vampyr eller mexicansk Sugar Skull. Hvis du er en ekte stjerne, er du alltid på scenen, og teatersminke kan være akkurat det du trenger for den plettfrie divalooken. Vi har sminke som passer både på scenen og på vanlige fester. Hvorfor ikke fikse festlooken med litt ekstravagant sminke? I utvalget vårt finner du glittersminke som vil få deg til å stråle, og neonsminke som vil gjøre at alle legger merke til deg! Du finner også neglelakk i kule farger og fargehårspray som du vasker ut med vanlig sjampo.

For å påføre sminken på best mulig måte, er det nødvendig med riktig sminkeutstyr og -tilbehør. Vi har sminkesvampene, sminkebørstene og spatlene du trenger. Du finner også ulike typer sminkefjernere som er skånsomme for både barn og voksne. De anbefales, da det kan være vanskelig å fjerne teatersminke med bare såpe og vann.

Hos oss er det lett å fylle på i sminkeveska. Sjekk ut utvalget og la deg inspirere! Enten du er ute etter sminke til en utkledningsfest eller bare ønsker å skille deg ut litt ekstra på festen, kan du kjøpe sminke online fra oss. Sminken vår er trygg å bruke, selv for barn, men les alltid innholdsfortegnelsen hvis du er overfølsom for et bestemt stoff.
Les mer