Til toppen
Se full beskrivelse

Sminke

Dersom du er invitert til Nobelfesten, bør du nok skifte kategori ganske kjapt og heller ringe moteskaperen Per Spook for å booke time. Men for alle andre festligheter har du kommet til helt riktig sted. I vårt sortiment av sminke finner du alt du trenger for å bli festens høydepunkt.

Se og velg blant godt over 100 sminkeartikler i mange ulike kategorier. Her finner du alt fra relativt vanlige sminkeartikler til falskt blod, løstenner og spesialeffekter. Vi har sannelig ikke spart på kruttet!

Vil du gjøre entré på festen som en skikkelig hardhaus, kan du investere i et par tatoveringsermer og kombinere med noen spesialeffekter med kule bloddetaljer. Men motorsykkelen og cowboybootsene må du fikse selv. Vil du heller kle deg ut som en japansk mangakarakter, har vi hudfarge, hårfarge, øyeskygge, neglelakk og mye annet til forberedelsene foran baderomsspeilet. Med våre ferdige sminkesett får du med alt du trenger for å transformere deg til for eksempel en vampyr, varulv, sjørøver eller noen av karakterene i storfilmen Avatar.

Alle våre sminkeprodukter er nøye utvalgt og testet. Dersom du ikke er spesielt sensitiv for noen av innholdsstoffene, er disse produktene helt sikre.

Underkategorier

Filter

Show 913 produkter
castle