Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Fargede kontaktlinser >
Se full beskrivelse

Fargede kontaktlinser

Øynene er sjelens speil. Det er iallfall det man pleier å si. Men hva skjer da om du bruker fargede kontaktlinser? Jo, du kommer garantert til å gjøre et annerledes inntrykk. Hvor stort inntrykk avhenger selvfølgelig av hvilken type fargede linser du bruker.

Her finner du et enormt utvalg av fargede kontaktlinser. Er du hypp på et par linser med katteøyne, robotøyne eller blodsprengte øyne? Da er crazy-linser noe for deg. Med eyelush-linser får du mørke linser med vakre, surrealistiske mønstre. Sclera-linser er meget spesielle, i og med at de dekker hele øyet. Vi har blant annet helt svarte sclera-linser. Skremmende kule til fest, men bør nok unngås på det viktige forretningsmøtet! Med svarte sclera-linser kan du ganske sikkert risikere å skremme folk på byen til hjerteinfarkt. Hos oss finner du også basic-linser og glamour-linser. Kontaktlinser for alle anledninger, med andre ord.

Det er enkelt å bruke fargede kontaktlinser. Om du ikke har brukt linser tidligere, trenger du ikke være bekymret for å mislykkes med din transformasjon. I hver pakke er det inkludert to fargede linser, enten i form av månedslinser, halvårslinser eller årslinser. Før du kjøper bør du notere hvilken holdbarhet linsene har, og husk å kjøpe Max Optifresh-linsevæske som inneholder både linsevæske og et linseetui som du kan oppbevare linsene i. Sikten gjennom linsene er utmerket. Merk at alle våre linser er uten styrke.

Underkategorier

Filter

Show 54 produkter
castle