vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Produsenter The Beistle Company

The Beistle Company

Elsker du å dekorere til halloween? Da kan du takke denne herren: Martin Luther Beistle. Historien om The Beistle Company startet for drøyt 120 år siden, på et hotell i Pennsylvania, hvor selgeren Beistle befant seg for å selge kalendere, da han hørte noen av kundene bemerke at lobbyplantene konstant måtte vannes. Beistle kom på en genial løsning, papirblomster. Han satte i gang å lage papirblomster av silkepapir i kjelleren, som ikke måtte vannes, i henhold til en metode han hadde fått nyss om under en Tysklandsreise – honeycombing.

På 1920-tallet gikk Beistle sammen med The Paper Novelty Company og skapte en hel drøss med papirdekorasjoner til forskjellige høytider. Premiérekatalogen ble sluppet i passe tid før halloween, noe som bidro til at pyntingen tok fart i de amerikanske hjemmene. I samme slengen lanserte Beistle også et spådomsspill som ble veldig populært som selskapsunderholdning.

Både honeycombs og spill finnes fortsatt i Beistles stadig voksende produkttilbud. Hos Partyking finner du festdekorasjoner og partytilbehør til alle tenkelige arrangementer, fra bursdagsfeiringer, halloween, jul og nyttår, til pridefestivalen, Hawaii-partyet, utdrikkingslaget, babyshoweren og temafesten.

Her finnes alt fra borddekorasjoner, engangsartikler, duker, servietter, konfetti, oppblåsbare drinkkjølere, papirlykter og girlandere til halloweenrekvisitter, bannere, backdrops, veggpynt og røde løpere. Videre har de underholdende selskapsspill, fotoprops, partyhatter, masker og morsomt partytilbehør. Beistle har noe for enhver fest!
Les mer