vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Gaver

Gaver

Å kjøpe gaver på nett er ikke bare enkelt og gøy, det er også tidsbesparende. Her har du muligheten til å sitte i ro og mak og titte gjennom et stort utvalg av passende artikler, før du bestemmer deg for et kjøp. I denne kategorien finner du flere gavetips som du enkelt kan bestille til venner og bekjente som fyller år, eller som kanskje bare fortjener en gave. Du finner morsomme tulleting til spøkefulle anledninger, men også seriøse gaver for de gangene du virkelig vil vise at du setter pris på noen og er takknemlig. Av og til tar fantasien slutt, og man kommer ikke på hva man skal kjøpe i gave til noen. Da kan det være lurt å surfe rundt her på siden, så kommer garantert gavefantasien til å komme i gang! Hvis du leter etter gaver til bursdagen, valentinsdagen, morsdagen, farsdagen eller navnedagen, eller en spontan gave for å vise at du setter pris på noen, så kommer du garantert til å finne noe passende her. Blant underkategoriene kan du surfe rundt blant bryllupsgaver, studentgaver, firmagaver, gaver for runde bursdager og mye annet, i alle prisklasser. Alle fortjener en gave av og til – kanskje du til og med finner noe til deg selv i dag!

Hos oss kan du finne klassiske gaver som Stiga bordhockeyspill Play-Off. Dette er et spill som Sverige har vokst opp med. Det har stått på hver eneste hytte, og det holder fortsatt samme kvalitet som det alltid har gjort. Hos oss kan du også finne det klassiske brettspillet Risk. Risk har blitt spilt helt siden 50-tallet, og har alltid vært like populært blant krigsstrateger på hobbynivå. Spillet forvandler lett en kjedelig kveld til et spennende eventyr!

Eller hvorfor ikke gi bort en Nintendo Zelda skinnjakke? Denne skinnjakken er en fin skinnjakke med et stort Zelda-inspirert skjold utstanset på ryggen, noe som gjør den til en drøm for alle Zelda-elskere. Hos oss finner du også vårt gjør–det–selv-ølsett. Dette er et komplett hjemmebryggingskit som inneholder alt du trenger for å brygge øl.

Hos oss kan du også finne morsomme gaver, som vaffeljerntastatur. Vaffeljernet lager vafler formet som et tastatur. Perfekt når du trenger å ta en liten pause fra dataen og mumse på noe passende og godt.

Hvis du vil gi bort en myk pakke, så har vi en kjempefin Jack Danies-hoodie. Genseren er svart og har grått stoff innsydd på innsiden av hetten. På forsiden av genseren er det et trykk som likner Jack Daniel's-etiketten. Vi har også en strikket Jack Daniel's-genser. Den er svart og har Jack Daniel's-logoen på forsiden i grått. Lengst nede på genseren og nederst på ermene sitter det grå mansjetter for en behagelig passform.

Eller hvorfor ikke gi bort en Camper Van brødrister. Med den klassiske lyseblå fargen og de avrundede kantene er denne Camper Van-brødristeren veldig lik den større varianten som brummet rundt på veiene på sekstitallet. Den rister to brødskiver av gangen og er en ordentlig fin kjøkkengjenstand for retrofantasten. Hvis du vil gi bort en gave for en blivende bartender, så har vi et fint cocktailsett. Dette settet inneholder alt en bartender trenger for å kunne riste sammen de herligste cocktailer, og dessuten er alt produsert i rustfritt stål for høyeste kvalitet og den beste følelsen.
Les mer
18 Årsgave 95 20-årsgave 96 25-årsgaven 68 30-årsgave 65 40-årsgave 48 50-årsgave 31 60-årsgave 19 Billige Gaver 480 Bryllupsgaver 50 Bursdagsgaver 63 Dåpsgaver 19 Dåpsgaver Gutt 11 Dåpsgaver Jente 13 Eksklusive Gaver 48 Eventyrlige gaver 26 Farsdagsgave 449 Firmagaver 22 Forlovelsesgave 24 Gave Til Bilnerden 37 Gave Til Den Forfengelige 8 Gave Til Den Kreative 26 Gave Til Den Lekne 88 Gave Til Den Praktisk Anlagte 16 Gave Til En Dyrevenn 50 Gave Til En Venn 817 Gave Til Frysepinnen 13 Gave Til Ham 805 Gave Til Henne 709 Gave Til Kjæreste 258 Gave Til Kjæreste 314 Gave Til Livsnyteren 86 Gave Til Mamma 530 Gave Til Mesterkokken 101 Gave Til Naturelskeren 2 Gave Til Nerden 95 Gave Til Nysgjerrigper 7 Gave Til Pappa 700 Gave Til Partyløven 268 Gave Til Pedanten 1 Gave Til Pensjonister/Eldre 70 Gaver For Under 200 Kr 55 Gaver Til Bryllupsgjester 29 Gaver Til Gutter 12 Gaver Til Par 77 Gaver Til Samboer 170 Gaver Til Valentines Day 182 Gaver til Tenåringer 43 Gaver til barn 1178 Gaver til besteforeldre 68 Gaver til bror 492 Gaver til farmor & farfar 92 Gaver til foreldre 41 Gaver til jenter 13 Gaver til mormor & morfar 152 Gaver til svigermor & svigerfar 79 Gaver til søster 277 Gave til Den Rastløse 21 Gave til Dingsenerden 72 Gave til under 100 kr 147 Gave til under 300 kr 57 Gave til under 400 kr 21 Gave til under 500 kr 40 Innflyttingsgave 166 Morsdagsgave 226 Morsomme Gaver 1074 Personlige Gaver 5 Påskegaver 68 Romantiske Gaver 46 Sporty Gaver 91 Valentinsdag-Gave til Jente 151 Valentinsdag Gave Til Gutt 131 Vertinnegave 42
Bakåtpil
Framåtpil