vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Evenement

Evenement

Style deg til det ugjenkjennelige ved enhver festlige anledning, eller pimp krypinnet ditt når det er du som er vert for kveldens dekadanse. Her finner du alt som trengs, fra kostymer til festdekorasjoner for alle høytider.

For at gjestene skal få all informasjon om invitasjonen på en stilren og elegant måte, velg noen av våre morsomme invitasjonskort – de passer for barneselskapet, bryllupsfesten og studentfesten. Pippi Langstrømpe, Super Mario eller Star Wars skaper den rette stemningen hos en ny eller gammel vennekrets.

Med regnbuen som tema kan du invitere alle hjem for å feire Pride – ønsk da gjestene dine velkommen i et regnbueslips og hatt, og med flotte regnbueflagg på bordet. Hvorfor ikke feire 4. juli med en gjennomført oppdekning med det amerikanske flagget og blå, hvite og røde stjerner og striper på kopper, tallerkener, duker og girlandere? Eller hvorfor ikke arrangere en Halloweenfest med hodeskalleaskebegere, hestehoder i gjestesengen og en ordentlig american style Halloweenoppdekning? Føler du i stedet for en klassisk tacofredag, men med det lille ekstra? Pynt da med din beste sombrero, pinatas og kaktuser av papp. Det blir garantert en suksess, og dessuten smaker tequilaen bedre i Mexico-inspirerte pappkrus!
Les mer