vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Festtilbehør

Festtilbehør

En skikkelig bra fest krever en del festtilbehør, og her hos Partyking har vi samlet alt du trenger under samme tak! Det blir så mye enklere da, og vi vil at det skal være enkelt for alle å ordne en skikkelig brakfest! Her finner du alt festtilbehør uansett hvilken type fest du skal ordne. Det spiller ingen rolle om du er ute etter klassiske ting til en studentfest, middagsinvitasjoner eller om du ser etter rare dingser til en morsom barnefest eller temafest. Vi tar deg gjennom hele planleggingen fra invitasjonskortene til den siste søppelposen er kastet.

Planlegging og tema – Begynn med å bestemme tema for festen. Hvis det ikke er et rent karneval, vil du kanskje ha et fargetema på dekorasjonene. Hvis det er en spesiell hendelse som skal feires, har vi festtilbehør som passer til for eksempel studentfesten eller bryllupsfesten.

Festtilbehør til oppdekkingen – Det kan være lettest å begynne med festtilbehøret til oppdekkingen. Vil du kjøre engangsartikler hele veien? Ensfargede, diskré eller tallerkener med motiv? Hvilke kopper, serveringsfat og servietter du velger kan være med på å avgjøre hva som passer som borddekorasjon. Blant festtilbehøret vårt finner du alt fra serpentiner og konfetti til fine papirdekorasjoner du kan sette på bordet.

Festtilbehør å dekorere med – Hvis du ikke har et dekket bord som står i fokus på festen, er det bedre å legge mer krutt i festtilbehøret du dekorerer rommet med. Start festen sterkt med ballonger teipet på ytterdøren slik at gjestene kommer i god stemning før de kommer inn. Lag din egen girlander som forteller hva dere feirer, og heng den opp sammen med vimpler. Sett ut lekre skåler av papp med litt deilig godteri. Hvis du kun serverer snacks og fingermat, fikser du looken med festtilbehør som snacksbokser, cocktailpinner, servietter og sugerør.

Festtilbehøret som gir det lille ekstra – Gjør noe morsomt som overrasker den eller de som skal feires. Hvorfor ikke blåse såpebobler på brudeparet? Ta med partyfløyter til eksamensfesten eller fyre av en konfettikanon når bursdagsbarnet kommer inn i rommet? Du kan også dele ut partyhatter til alle deltakerne så de blir en del av festtemaet.

Festtilbehøret som er lurt å ha – Noen ting er det lett å glemme, og det er ofte akkurat de tingene som gjør festen til en skikkelig suksess. Hvis det er en barnefest på gang, må man ha festposer. I stedet for å bare fylle dem godteri, kan du sjekke ut festtilbehøret vårt som fungerer fint som små gaver. Såpebobler er alltid populært, og morsomme penner, sprettballer, nøkkelringer og annet som barna kan ta med seg og leke med selv etter festen. Når det er snakk om godteri, er det aldri dumt å bestille litt ekstra, det kan fort skje at et par godteriposer er tomme allerede før festen har begynt!
Mangler du noe? Ingen fare, vi leverer festtilbehør i full fart, så selv om det ikke er lenge igjen til festen deres kan du bestille hjem det som trengs. Hvis du er invitert bort, finner du også de perfekte gavene, alt til innpakkingen og morsomt utstyr som supplerer festtilbehøret ditt online.
Les mer