vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Bartilbehør

Bartilbehør

Tenk deg å ha en helt egen bar som du selv bestemmer over. Du kan utforme den som du vil, innrede den med hvilke farger du vil og bruke morsomt og praktisk tilbehør. Tenk deg å kunne invitere venner på bar uten å måtte gå ut på byen! Høres det ut som en drøm? Ikke nå lenger. Her finner du nemlig alt mulig av nødvendig og unødvendig (men morsomt!) tilbehør til baren.

Du står for barens design og de sterke drinkene. Vi står for et sortiment av barinnredning, barutstyr, drinktilbehør, drikkeglass, lommelerker og vintilbehør. Med vårt bartilbehør kan du enkelt gjøre baren din unik, og få det du trenger for å servere alle tenkelige sterke dråper med stil. Tenk hvor mye kostnadene til alkohol kommer til å synke når du åpner din egen bar!

Uansett hva gjestene dine vil fukte strupen med, har vi det du trenger. I vårt sortiment av barutstyr og drinktilbehør finner du alt til forberedelser og servering av drinker, cocktailer, øl, vin og sprit. Med over 100 ulike drikkeglass har vi glass for selv de mest eksotiske drinkene. Litt ekstra stolte er vi over lommelerkene våre. Vi har lommelerker i alle størrelser og fasonger. Mange av lommelerkene er vi alene om i Sverige.
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier