vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Bartilbehør Barutstyr

Barutstyr

Det holder ikke å ha en flaskeåpner liggende i bestikkskuffen dersom du vil skryte av å ha en fullverdig bar hjemme. For du vil vel kunne by på noe annet enn lunken øl? Heldigvis har vi alt du trenger for å lage deg et staselig vannhull i ditt eget hjem. I denne kategorien har vi samlet barutstyr i toppklasse som passer for både hobbybartenderen og barproffen.

Vårt sortiment av flaskeåpnere er kanskje det største på nettet. En perfekt gave til den som nettopp har fylt tjue eller din partner in crime. Hvorfor ikke slå til på en opptrekker i form av Pac-Man eller et sparess-kort? Med et belte eller iPhone-futteral med integrert flaskeåpner trenger du aldri å vente lenge på en kald øl. Senere kan du komplettere med et par barhåndklær med dine favorittølmerker på – de gir garantert den rette stemningen.

Det er formodentlig ikke bare øl som er etterspurt i din private bar. Da gjelder det å ha det rette utstyret for raskt å kunne fikse en god drink som får gjestene til å falle pladask. Hos oss finner du flaskeholdere, muddlere, shakere, cocktailsiler, målebegere, isknusere, skjenkekorker og mye annet som gjør deg til konge i din egen, private bar.
Les mer