Hem
Karneval Tilbehør

Tilbehør

Vi på Partyking er unike. Hvorfor? Fordi vi har nærmer 15 000 dingser, klesplagg og accessoirer til karnevalet, festen eller høytiden. Det spiller ingen rolle hvordan du har tenkt å kle deg ut – blant vårt karnevalstilbehør finner du effektene som gjør kostymet komplett! Når du er ferdig med forberedelsene, vil ikke engang din gamle mor kjenne deg igjen.

Våre innkjøpere elsker karneval og bruker hvert våkne minutt til å snuse opp de kuleste, frekkeste, fiffigste, morsomste og mest sexy karnevalstilbehørene. Her finner du mengder av accessoirer, briller, håndvesker, smykker, lekevåpen, strømpebukser, oppblåsbare gjenstander, skjegg og barter, skjørt og mye mer.

Vil du gå på karneval som en blanding av Charlie Chaplin og Dracula? Ikke noe problem! En korpulent Harry Potter med en blodig kniv gjennom hodet? Lady Gaga i Star Wars-versjon? Du er bare noen klikk unna å bestille en helt unik outfit. Kombiner vårt karnevalstilbehør med et komplett kostyme og noen ekstravagante spesialeffekter for å bli festens konge eller dronning.
Les mer