vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Bartilbehør Vintilbehør

Vintilbehør

Av en eller annen grunn anses vin som mye mer eksklusivt en øl og sprit. Det kan ha noe å gjøre med produksjonsmåten (tenk på barbeinte franskmenn som tråkker druer) eller at man "må" drikke vin i riktig type glass for å få frem den rette "bouqueten" (fransk for smak). Vi vet ikke. Det vi vet, er at vin er godt, og at det er koselig å åpne en flaske eller presse seg med makt inn i en bag-in-box.

Med den rette typen vintilbehør kan du forbedre opplevelsen din når du nipper, slurper eller heller innpå rød, hvit eller musserende vin. Med smarte vinflaskekorker kan du spare de resterende edle dråpene om du er glad og fornøyd etter et glass eller to. Vi har noen virkelig lekre vinflaskekorker i vårt sortiment av vintilbehør.

En isbøtte er helt uunnværlig for de mest romantiske øyeblikkene, for da er det opp med sprudlevannet. En folieskjærer er det perfekte verktøyet for å komme til korken på mer eksklusive viner. Vintermometer klarer du deg ikke uten når feinschmeckervennene dine kommer på besøk. En tommelfingerregel: Rødvin serveres romtemperert, mens hvitvin serveres avkjølt til godt avkjølt. Til pikniken i parken anbefaler vi en kjølebag for bag-in-box.
Les mer