vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

OppoSuits

OppoSuits er merket som lager verdens kulete dresser som passer til både fest, karneval, høytid, jul, halloween og mye mer! Disse fine plaggene kommer i en mengde ulike design og stiler, noe som gjør det enkelt for deg å finne både en og flere personlige favoritter. Har du alltid drømt om å kle deg ut som en karakter fra Mad Men, eller har du alltid hatt en forkjærlighet til den stilige Wall Street-mannen som bare oser av penger og fremgang? Vi har nok alle tenkt tanken, men kanskje også ønsket at det fantes noe mer enn det stilrene, noe som i stedet kunne løfte frem personligheten vår. Det ønsket er oppfylt, det ønsket er OppoSuits! Tenk deg selv at du skrider inn på festen med en velsittende OppoSuit som fremhever dine beste sider. Når blikkene faller på deg, og dressen gir et sårt tiltrengt fargeinnslag på den slumrende festen, er det ikke vanskelig å se hvordan din OppoSuit bare er begynnelsen på en hyggelig kveld. Garderoben din kommer aldri til å være den samme etter at du har handlet inn din personlige OppoSuit. 1-2-3 Suit up! En stilig dress er som en venn du kan stole på i alle situasjoner. Når du har et par OppoSuits hengende i garderoben, kan du være sikker på at du har det som trengs til alle anledninger, uansett om du bare vil se fin ut til hverdags eller skal på en glamorøs fest og vil skille deg litt ekstra ut. OppoSuits er den perfekte kombinasjonen av stil og personlighet. Ved første blikk kan disse dressene nesten se ut som karnevalskostymer, men etter en nærmere titt kommer du til å se at det gjemmer seg mye bak de herlige fargekombinasjonene og mønstrene. Her har du litt inspirasjon til hvor dine nye OppoSuits kommer til å bli en suksess:
OppoSuits til karnevalet – Å ta på deg en OppoSuit på karnevalet er som å spille poker med rockearmen fylt med ess. Mens alle de andre løper rundt i spøkelseskostymer, er du kledd i en velsittende dress som gjør deg til festens midtpunkt. Til karnevalet anbefaler vi de mer fargerike og sprø OppoSuits.
Opposuits til julefesten – Når du får en invitasjon til årets julefest, så vet du at det er på tide å finne frem en av dine OppoSuits med juletema. Disse kule dressene sitter som hånd i hanske og er neste nivå av festantrekk. Hvorfor velge en stor og varm julegenser, når du kan bruke en OppoSuit med julemønster?
OppoSuits til barn eller tenåringer – Vil du kle dine barn eller tenåringer med stil og finesse? Hos Partyking finner du massevis av OppoSuits som passer både store og små. Dette er veldig fine dresser til barn og ungdom som kommer til å gjøre dem til klassens favoritt. Men vær forsiktig, vi kan nesten love at du ikke kommer til å kunne motstå å kjøpe en matchende OppoSuit til deg selv! I tillegg til de tøffe fargene og de kule motivene, kan du velge om du vil ha en OppoSuit med langbukser, shorts eller skjørt. Sannsynligvis blir det en av hver til hele familien, så stilige er disse dressene!
Les mer