Kariboo

Kariboo er en veletablert aktør på festscenen som tilbyr en mengde morsomme leker, pekebøker, pusle- og festting til barn i alle aldre. Bedriften er svensk, men merkets navn er hentet fra det afrikanske språket kiswahili, og ordet karibu betyr «velkommen». Så vi sier Kariboo til Partyking og inviterer deg inn til å velge fritt i vårt brede utvalg av festdekorasjoner, engangsartikler og festtilbehør fra dette herlige lekne merket.

Her finnes det meste til både barnebursdager, nyttårsfeiringer, høytider og voksne merkedager. Fra gavebånd, papptallerkener, kopper, servietter, innbydelseskort, festposer, klovneneser, hodebøyler og partyhatter, til konfetti, partypoppers, trompeter, ballonger og serpentiner. Med Kariboos fargerike, glitrende og holografiske festartikler er det lett å skape en festlig atmosfære i alle sammenhenger!

Hvis ungene er fans av L.O.L Surprise, Barbie, Disneys alver, Mikke og Minnie Mus, Monster High-gjengen, Jake og piratene eller Teenage Mutant Ninja Turtles, har Kariboo masse festtilbehør med fine trykk som forvandler barneselskapet til et eventyrlig arrangement. Ønsker du enda mer underholdning, finnes det alt fra gjør-det-selv-slime-kit til modellballonger til å trikse sammen dyr og andre kule figurer. Vi har også sprakende isfakler å sette i kaken i stedet for lys, og vakre himmellykter i rispapir som er et strålende alternativ til smellende fyrverkerier. Magiske ting som hever stemningen på slaget tolv, i bryllup, bursdagsselskap og andre høytidelige anledninger.
Les mer