Hem
Slik fikser du den perfekte sommerfesten!

Slik fikser du den perfekte sommerfesten!

Sommeren står i full blomst, og vennene dine venter forventningsfullt på at nettopp du skal fikse sesongens feteste hagefest. Med flamingodress, leskende drinker og eventyrlige aktiviteter inviterer du gjengen på en uforglemmelig dag som varer langt inn i de små timer. Følg oppskriften under for maks suksess, og kjør hardt – i år er det du som er sommerkongen!

Bygg en bar!

Den mest effektive måten å lokke vennene dine til å komme, er å tilby åpen (og hjemmesnekret!) bar! Monter vår bærbare og opplyste LED-benk som du beskytter under at hawaiiansk tikitak. Deretter skaffer du vaskeekte barstoler for god komfort. Noen vegglamper i neon og små, men kraftige kjøleskap, så er du klar til å åpne!

Snacks og snadder!

Her er det snacks! Enten du er helt pringles eller liker Lay's, har vi noe for deg. Brenn ganen sønder og sammen med hete chips fra Chili Klaus, del ut småposer fra Estrella eller vis kunstene dine på stram line i lime i limited edition. For deg med gjester som er ekstra glad i å spise, anbefaler vi popcornkartongen - ekstra mette mager på glade sommerdager!

Sommerpynt!

Kle deg som sommeren selv – i varme farger som pigger opp på både inn- og utsiden. Stilige dresser pyntet med flamingoer og tropiske solnedganger er et must når du inviterer vennene dine til hagefest. Med ekstraordinære solbriller på nesetippen og dress i helrosa finnes det ingen grenser for hvor gøy dere kommer til å ha det. Ta på deg hippiekjole og blomsterkrans for ekstra frihetsfølelse!

Kom og lek!

Hva er vel en sommerfest uten fartsfylte leker i hagen? Kast erteposer på cornholes i en kamp om ære og respekt før du retter oppmerksomheten mot Yatzy i størrelse XL som ligger pent på plenen. Eller hvorfor ikke utfordre vennegjengen i et overdimensjonert bowlingparti som avsluttes på klassisk vis med et slag kubb? Dere som er glad i det sterke, satser som vanlig på en akkurat passe krevende omgang flaskekorkdart, der vinneren får en øl til!

Sommerdisco!

Dans buksene av gjestene under månen til tonene av dine gamle discofavoritter. Med et spektakulært lysshow, blinkende sko og rave-briller, får dere en perfekt avslutning på festen og gjestene sende hjem glade og ferdigdanset. Gjør det ekstra fint med bordfrynser, isbøtte og server drinkene i sprakende discokopper.. Sånn skal en sommerferie se ut!