vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Storslåtte tips for en vellykket bursdagsfest

Storslåtte tips for en vellykket bursdagsfest

Gratulerer, hipp, hipp hurra og alt det der! Nå må du sannelig vise vennene dine at du fortjener å bli feiret på skikkelig vis på bursdagen din. Her hjelper vi deg med gode tips for en ekstra vellykket bursdagsfest – med alt fra invitasjoner til dekor. For dette er ikke en vanlig dag, det er din enestående bursdag!

Lag en ordentlig invitasjon

Husker du den spennende følelsen man fikk av å motta fysiske invitasjoner? Lekre konvolutter i fine farger som nærmest glødet av forventning i postkassen. Gjenskap den gamle tradisjonen ved å invitere dine nærmeste til bursdagsfeiringen med vakre kort og matchende konvolutter! Ta en titt på det brede utvalget vårt og velg favoritten din – så er det bare å skrive på tid og dato før du sender dem ut til dine festlengtende venner. Gøy, ikke sant?

Lag en ordentlig invitasjon

Ballongbokser

Du har sikkert hørt om svevende heliumballonger. Hva med å prøve noe nytt og kapsle ballongene dine inn i en utrolig stilig ballongboks? En effektfull og annerledes måte å maksimere feststemningen på – velg en som er formet som et siffer, eller gå for en firkantet versjon!

Godteribuffet

De som sier at godteribord bare passer i barnebursdager, aner ikke hva de snakker om! I stedet for kjedelige snitter med ekkel pepperrotkrem kan du servere favorittgodteriet ditt i kjempestore bøtter. Vi har massevis av søtsaker i storpakning som også holder til de aller største festene – man skal jo ikke være gjerrig med godteriet!

Godteribuffet

Det gode temaet

Et bra tema er selve kjernen i en vellykket fest, og det finnes jo så mange å velge mellom! Hva med å forvandle lokalet til Galtvort og be gjestene komme utkledd som Harry Potter eller en valgfri karakter fra samme serie? Eller hvorfor ikke arrangere en romfest, 80-tallsdisko eller Ville vesten-fest? Med vårt brede utvalg av kostymer og tilbehør er mulighetene uendelige! Hvilket tema velger du?

Morsomme aktiviteter

Når gjestene har sittet stille en stund og feststemningen er dalende, gjelder det å aktivisere dem med morsomme spill. Med et profesjonelt beer pong-bord blir du garantert vennegjengens beste festarrangør. Om du har lite plass, er det minst like gøy med et klassisk parti bean bags. Ellers er kanskje twerk pong noe for dere, hvis dere elsker å danse til buksene faller av?

Lysshow

Man takker ikke nei til en bursdagsfest som lyser i mørket. Slukk lyset i lokalet og del ut blinkende kaninører, briller og andre morsomme dingser som lyser i ulike farger. Det er rett og slett umulig ikke å bryte ut i en spontan dans i skinnet fra de heftige LED-produktene!