Dyreballonger

Skal du invitere til fest med hav- eller jungeltema, eller ordne bursdagselskap for noen som elsker dyr? Selvfølgelig kan du prøve å tråkle sammen egne dyrelignende figurer av sånne superlange pølseballonger som klovnene bruker, men hvorfor streve når det finnes en masse dekorative dyreballonger i oppblåsklart format å velge mellom her hos Partyking? Både finere og enklere!

Vi har både klassiske lateksballonger med fine dyretrykk, og elegante folieballonger i form av alle mulige og umulige dyr. Her finner du alt fra eventyraktige enhjørninger, påfugler, pingviner, sjøhester, drager, dinosaurer og gigantiske krokodiller til søte bamser, aper, griser, kaniner, pandaer, katter og hunder. I tillegg finner du mer banebrytende varianter med kule lamaer, flamingoer, sebraer, rever, tigre, hester, kyr, haier og delfiner.

Her finnes dyreballonger i form av flaggermus og skumle spindelvev til halloween, smakfulle fisk- og krepsballonger til skalldyrlaget og folieballonger i form av storker med babyer i et knytte, bedårende til babyshoweren eller dåpen! Partyking har også dyrisk fine sifferballonger og syngende dyreballonger med søte katter på, samt lekre dyremønstrede folieballonger og flotte ballongstenger med dyreballonger på toppen.

Gå ikke glipp av våre unike Petwalker-ballonger, med bein som «står og går» selv! Disse heftige dyreballongene kommer i alt fra flamingoer og dinosaurer til drager og dovendyr, en suksess i barnebursdagen!
Les mer