vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Ballonger Nyttårsballonger

Nyttårsballonger

«Happy New Year» av ABBA smeller fra høyttalerne mens du løper rundt og vasker bort hver eneste støvflekk du kan finne i huset, for i kveld er det årets siste fest – NYTTÅRSAFTEN! Når det er på tide å feire det nye året, er det viktig å gjøre det på riktig måte. Og hva kan være mer festlig enn å pynte med fargerike og glitrende ballonger? Hos oss finner du et fantastisk utvalg av nyttårsballonger som vil gjøre festen din uforglemmelig. Enten du vil ha en ballongbue i gull eller sølv eller du foretrekker morsomme folieballonger med ordene "Happy New Year", har vi noe for deg!

Lag en ballonghimmel i stuen din


En av de mest imponerende måtene å pynte til nyttårsaften på er å forvandle stuetaket til en magisk ballonghimmel. Velg gull- eller sølvfarger på takballonger og slipp kreativiteten løs. Blås opp ballongene og fest dem til taket med teip eller ballongsnor. Ikke vær redd for å bruke forskjellige størrelser og former for å skape en variert og interessant ballonghimmel. Når gjestene dine trer inn i rommet, vil de bli overveldet av den festlige atmosfæren.

Ballonger rundt middagsbordet


For å gjøre nyttårsmiddagen ekstra festlig, kan du bruke ballonger som pynt rundt middagsbordet. Knyt en konfettiballong på hver stol for å legge til et ekstra preg av glamour. Når gjestene dine setter seg ned, vil de mildt sagt bli overrasket og henrykt over den festlige atmosfæren. Du kan også bruke ballonger som bordkort ved å skrive navnene på gjestene på ballongene. Dette vil sette et personlig preg på middagen din og få hver gjest til å føle seg spesiell.

Ballonggirlander for å ønske det nye året velkommen


En nyttårsaften uten en ballonggirlander er som en fest uten musikk. Så sørg for at du har en ballonggirlander med teksten "Happy New Year" som dekorasjon. Dette vil sette stemningen for kvelden, og høyne forventningene til det nye året. Du kan henge ballonggirlanderen over døren eller langs veggen for å skape en fargerik og festlig inngang til festen. Kompletter gjerne med noen glitrende konfettiballonger for å virkelig fange oppmerksomheten.

Bruk ballonger til nyttårsleker


Ballonger er ikke bare pynt, de kan også brukes som aktiviteter under nyttårsfesten. Hvorfor ikke ha en ballongpoppekonkurranse, der gjestene konkurrerer om å sprekke flest ballonger på kortest tid? Eller hva med en ballongdans hvor gjestene danser med ballonger mellom seg og ikke lar ballongene berøre bakken? Disse aktivitetene vil bringe latter og glede, og gjøre festen enda mer minneverdig.

Billige nyttårsballonger for alle


Vi på Partyking vet at ballonger er en selvskreven festforsterker, uansett hvilken alder du er. Derfor har vi et stort utvalg av billige nyttårsballonger som passer alle budsjetter. Vi mener at ingen skal måtte gå på akkord med kvalitet eller feststemning bare fordi prisen er lav. Så enten du vil ha en enkel ballongbue eller en imponerende ballonghimmel, har vi noe for deg. Utforsk vårt store utvalg av nyttårsballonger, og finn den perfekte dekorasjonen til festen din.

Hos Partyking finner du et stort utvalg av billige nyttårsballonger som passer alle budsjetter. Bestill i dag, og gjør deg klar for en heidundrende nyttårsfest! Velkommen innom hos oss!
Les mer