vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Tallballonger

Hvis det er en ting vi på PartyKing elsker, er det fest, party og god stemning! Vi tror ikke det finnes noe som sier fest mer enn nettopp ballonger. Derfor har vi et stort utvalg tallballonger for de anledningene der et bestemt tall, som en alder eller et årstall, skal stå i sentrum. Her finner du tallballonger i forskjellige farger, mønstre og stiler.
Noen er barnslige, andre mer stilsikre og andre varianter er bare festlige og fargerike. Det er ikke bare på barnebursdager det passer med tallballonger, men også til den som fyller 50, til bedriften som feirer tiårsjubileum – eller til deg selv når du vil feire at du for eksempel har vært røykfri i et helt år eller at du har hatt førerkort i fem år. Alt kan feires! Våre raske leveringer betyr også at du ikke må planlegge arrangementet ditt så lang tid i forveien.
Tallballonger er ofte formet som tall, men de kan også være runde eller avlange med tall som motiv. Det kan være veldig virkningsfullt å oppvarte noen med en haug med ballonger i forskjellige varianter. Føl deg fri til å komponere din bukett med ballonger i forskjellige høyder, slik at det ser ordentlig proft og luksuriøst ut. Bukettens tallballonger bør selvfølgelig være på toppen så de synes best.
Tiltrekk oppmerksomhet med tallballonger – Nærmer det seg ettårsdagen for da den lille butikken din åpnet dørene for første gang? Det må du jo i så fall feire. Ingenting fanger oppmerksomhet som tallballonger, som for eksempel kan knytes fast i et skilt og henges utenfor inngangen. Vi vedder på at du vil vekke nysgjerrighet hos både eksisterende og nye kunder. Hvis du er ansatt, overrask sjefen din og vennene dine på jobben når bedriften feirer et visst antall år. Bak eller kjøp en kake, glade blir de uansett, og bruk tallballonger for å vise hvor mange år bedriften fyller. Du kan nok vente deg pluss i margen for et sånt flott initiativ.
Feir bursdag med tallballonger – Alle bursdager er selvfølgelig spesielle, men hvis det er en bestemt bursdag foreldre vanligvis husker ekstra godt, er det barnets første bursdag. Hvis du er forelder til en som snart fyller ett, kan vi informere deg om at vi har mange morsomme, søte og fargerike tallballonger til podens første bursdagsfeiring. For at ballonger skal holde seg oppe i luften, må de fylles med helium, og du slipper å bli utmattet og blå i ansiktet hvis du bruker en ballongpumpe. Kreftene dine kan komme til bruk på festen. Hvis bursdagsfesten skal ha et bestemt tema eller alt skal være i en spesiell farge, kan du matche med passende tallballonger som vil løfte stemningen og gjøre det hele ekstra festlig.
Feire med tallballonger – Å feire med ballonger er noe vi mennesker har hold på med lenge, men ballongen som vi kjenner den i dag ble oppfunnet i 1824 av en Michael Faraday mens han eksperimenterte i et laboratorium. De første kommersielle figur- og tallballongene kom på markedet i 1912. Siden da har mye skjedd innen ballongteknologi, og vi er stolte av å videreformidle en så gammel og populær tradisjon.
Les mer