Hem
Festartikler Ballonger Ballongkombinasjoner

Ballongkombinasjoner

Fem maur er mer enn fire elefanter, og flere farger på ballongene er bedre enn bare en. Derfor har vi valgt ut de mest populære fargene, så vi kan selge dem samlet i én pakke. Vi har mange forskjellige kombinasjoner du kan velge mellom, så alt du må gjøre er å velge de fargene som uttrykker det du vil si. Så klikker du bare den kombinasjonen du er interessert i rett hjem!

Fargekombinasjonen du velger, sier noe om anledningen, og kanskje til og med den som skal feires. Den mest klassiske kombinasjonen er selvsagt den med røde, hvite og blå ballonger. Den norske fargekomboen gjør seg godt på fest, på 17. mai og i konfirmasjoner. Vi har også populære studentkomboer det står "Grattis til studenten" på.

Hvis det er et bursdagsbarn som skal feires, kunne det kanskje vært kult med en kombinasjon med fargene til favorittlaget? Bare pass på så du ikke kjøper feil og ender opp med fargene til rivalen! Vi har en kombinasjon til ethvert tilfelle, du må bare velge rett. Ta en titt på de ferdige kombinasjonene vi har her på siden for å finne noe som passer perfekt til akkurat din fest.
Les mer