vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
ultra-hi-float-kit-1
ultra-hi-float-kit-2
Kundebilde
kb-ultra-hi-float-kit-4
Kundebilde
kb-ultra-hi-float-kit-7
Kundebilde
kb-ultra-hi-float-kit-38522-8

Ultra Hi-Float Ballonggel

fra 

129,90 kr

Velg variant

Katastrofe! Alle dine heliumfylte lateksballonger som du pumpet opp i går ligger nå på gulvet i festlokalet og sover! Gjestene ramler inn en etter en, og alle snur tvert i døren når de ser det kjedelige ballonghavet på gulvet. Og du blir stående ensom igjen og gråter over de forbaskede ballongene som ødela alt. Absolutt alt.

Men slapp av, det var bare et mareritt, for du hadde selvfølgelig behandlet lateksballongene med Ultra Hi-Float før du fylte dem med helium i går, så alle svever fortsatt fint og flott i luften.

Ultra Hi-Float er en flytende væske som behandler innsiden av lateksballongene før de fylles med helium. Væsken legger seg som et tynt lag, som dermed gjør at heliumet holder seg på plass mye lengre, opptil hele 5–6 dager for en ballong i standardstørrelse! 

En ubehandlet lateksballong med helium holder seg nemlig bare opptil ca. 6 timer, noe som gjør gjør Ultra Hi-Float til noe bortimot en nødvendighet, siden du allerede dagen før kan forberede alle ballongene før tilstelningen eller festen.

OBS! Den nødvendige mengden hi-float kan variere, avhengig av ballongens dimensjoner, vekt og materialtykkelse. Tips! Test først med å påføre Hi-Float i en av ballongene for å finne ut hva som er optimal mengde for best mulig resultat.

OBS! Bruk en passelig mengde. Hvis du fyller ballongene dine med for mye Hi-Float, vil effekten bli motsatt – det vil si at ballongen faller ned mot bakken.

Fakta om Ultra Hi-Float Ballonggel:
  • Forlenger levetiden opptil 25 ganger (det innebærer en svevetid på opp til 5–6 dager for en lateksballong à ca. 30 cm)
  • Lett å bruke
  • Pumpe medfølger
  • Fungerer kun med heliumfylte ballonger
  • Giftfri og biologisk nedbrytbar
  • Skal IKKE brukes til konfettiballonger

Ultra Hi-Float Ballonggel finnes i to varianter;
  • 15 cl som holder til ca. 25 stk. lateksballonger
  • 48 cl som holder til ca. 100 stk. lateksballonger (standardstørrelse)
Art.nr 38522
Kopiera OK

Henvendelser

200

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

3

Tagger