vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Ballonger Halloween-ballonger

Halloween ballonger

Skal du feire årets skumleste høytid med stil, trenger du masse halloweenballonger. Tradisjonen med å feire halloween har sin opprinnelse i Irland og denne tradisjonen ble overført til USA på 1840-tallet. I dag er halloween en stor høytid i USA, og også i Norden feirer vi dagen mer og mer på amerikansk vis. Hvis du har vært med på ekte «Trick or Treat» i USA, eller du har vært på en halloweenfest i et pent villaområde i USA, har du nok sett hvor utrolige mange halloweenballonger de pynter husene og hagene sine med. Du har kanskje ikke hatt mulighet til å feire halloween i USA, men kanskje du ønsker å lage det like flott her hjemme i Norge? Da kan du ganske enkelt bestille alle de halloweenballongene du måtte ønske fra oss på Partyking!

Fra skumle til festlige ballonger


Det finnes jo flere forskjellige typer Halloween-feirere. Vi har blant annet de som liker når det er så skummelt som mulig, slik at hjertet nesten setter seg fast i halsen, og de som liker det når det er en litt mer koselig og dunkel stemning. Vi tror at en kombinasjon av de to er det aller beste, fordi det appellerer til enhver smak, og det er derfor Halloween-ballonger er et godt valg! Skal du arrangere en eller annen feiring og det blir mange barn på festen, er det kanskje best å velge litt snillere halloweenballonger som er ensfargede eller som er pyntet med glade hilsener. Men hvis det er et ekte skrekkabinett du vil lage, kan du i stedet velge å kjøpe halloweenballonger med skumle motiver som bloddryppende håndavtrykk eller skrekkinngytende hodeskaller.

Ballonger i alle former og farger med Halloween-motiv


Hos oss finner du Halloween-ballonger i form av alt fra spøkelser til gresskar og flaggermus, noe som gjør dekorasjonsmulighetene dine uendelige! Benytt også anledningen til å kjøpe et par egne halloweenballonger til barna, slik at de kan pynte rommene og ikke rapper noen av halloweenballongene som du har tenkt å bruke til resten av huset!

Utendørs Halloween-ballonger? Vi har ALLE ballongene til hagen!


Selv om været vanligvis er ganske ruskete her i Norden når vi feirer Halloween, er det mange som vil sørge for at hagen eller uteplassen også får et løft. Hos oss i Partyking finner du selvfølgelig massevis av Halloween-ballonger som du kan bruke utendørs! Du kan velge mellom klassiske produkter i lateks eller folie, og enten blåse dem opp selv eller fylle dem med helium så de svaier elegant i mørket. Hvorfor ikke investere i en hel bukett med Halloween-ballonger som sammen med en heksehatt eller en gravstein setter akkurat den rette stemningen? Hos oss finner du halloweenballonger i forskjellige størrelser, farger og former, slik at du enkelt kan skape den halloweenfølelsen du er ute etter!

Finn Halloween-ballongene dine online hos oss!


Pass på at du ikke går glipp av moroa denne feiringen har å by på ved å bestille mange morsomme og flotte Halloween-ballonger fra oss! Velkommen innom!
Les mer