vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Kromballonger

Glem gammeldagse standardballonger – hvis du vil skape en skikkelig luksuriøs følelse på festen, er det elegante ballonger i krom som gjelder! Hos Partyking finner du et bredt utvalg av eksklusive lateksballonger i ulike farger, former og størrelser, med en lekker krom-finish. Velg mellom store, små, runde, avlange, dråpe- og hjerteformede kromballonger i en mengde herlige nyanser, fra rosa, rødt, blått, grønt og mørkegrått, til skinnende roségull, kobber, gull og sølv.

Disse metallskimrende skjønnhetene er så utrolig blanke at du nesten kan speile deg i dem, og gir mildt sagt en glamorøs touch til festinteriøret. Kromballonger er fantastiske til å heve feststemningen både under bursdagsselskapet, avgangsfesten, babyshoweren, utdrikkingslaget og nyttårsfesten, og til den aldeles, aldeles vidunderlige valentinsdagen, bryllup, dåp og lignende høytider. Vi har også kromglansede figurballonger som du kan lage glamorøse dyr eller andre kreasjoner av, superkult til barneselskapet!

Våre kromballonger er laget av biologisk nedbrytbar lateks av høy kvalitet, og kan fylles med både helium og vanlig luft. Ballongene kommer i alt fra 10 til 100-pakning, samt i praktiske kombipakker med blandede nyanser så du kan bestille hjem et luksuriøst ballongkit som matcher festens tema og størrelse. Hos Partyking handler du dessuten alltid til strålende priser, og med lynrask levering!
Les mer
69 resultater