vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Krepselag

Forhåpentligvis tar sommeren aldri slutt, så dekk bordet til årets skalldyrfest og gjør det med pomp og prakt! Partyking er jo som sagt kongen av party, og spesielt denne typen fester. Her finner du alt du kunne tenke deg å trenge for årets krepselag. Kanskje du var bedt bort i fjor eller ble det ikke riktig slik som du hadde tenkt deg? I år er du reddet for du trenger ikke lete lenger og løpe i ulike butikker for å finne de perfekte detaljene.

Nå kan du sitte hjemme i ro og fred og planlegge festen i detalj på forhånd. Her er det mye smått og godt som passer til festen. Skalldyr, og spesielt kreps, er jo så godt og ennå bedre blir de når man spiser de riktig primitivt med hendene, og da kan det være greit med en pen smekke rundt halsen. Vi har ikke bare det, men vi har også massevis med andre morsomme ting og nødvendig tilbehør. Du kan også pynte hjemmet ditt med serpentiner, passende duker og stilige servietter med ulike trykk på – bra for den som for eksempel har glemt drikkeviseheftet hjemme!

Hvis du for eksempel er den som har fått æren av å lede den store skalldyrfesten 2024, trenger du ikke bekymre deg – vi er faktisk her! Hos oss finner du alt du trenger for et vellykket krepselag. Uansett om du er på utkikk etter flotte krepsedekorasjoner til festlokalet, stilige og morsomme krepsehatter, sangbøker og krepsesanger til folket, oppdekningstilbehør i passende farger eller noe annet, så finner du det under vår krepselag-kategori!

Når skal man så arrangere skalldyrfest?


Krepselag er tradisjonelle festligheter som vanligvis holdes på sensommeren og tidlig høst, vanligvis fra slutten av juli til begynnelsen av september. Det er en populær og populær tradisjon i Sverige og andre nordiske land.

Hva spiser man på en skalldyrfest?


På et krepselag er krepsen selvsagt hovedattraksjonen! De kokes ofte med en krydderblanding, og serveres deretter kalde. Til krepsen spiser du etter svensk tradisjon knekkebrød, västerbottenost, rømme og dill. Tilbehøret kan også inkludere reker, laks, brød og forskjellige typer ost. Drikkemessig er øl og snaps vanlige følgesvenner til maten.

Hvorfor feirer men egentlig med krepselag?


Krepselaget er en gammel tradisjon i Skandinavia, som opprinnelig ble feiret for å feire den gode forekomsten av kreps i sommermånedene da de var mest tilgjengelig. I dag er slike krepsefester mer en sosial og hyggelig tradisjon, en mulighet til å tilbringe tid med venner og familie, nyte god mat og drikke, og skape en morsom og avslappet atmosfære. Det er en mulighet til å nyte den nordiske sommeren og de spesielle smakene som følger med det å spise kreps og andre skalldyr. Hos oss finner du rett og slett alt for en vellykket skalldyrfest! Som sagt har du hele august på deg, noe som betyr at du garantert vil ha tid til å samle sammen en god del tilbehør til festen! Kjøp dine produkter til skalldyrfesten online hos oss!

Velkommen innom hos Partyking!
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier