vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Pride

Pride er en skikkelig herlig tid på året som er fylt med kjærlighet. I løpet av denne perioden går tusenvis av mennesker i Pride-tog som pleier å arrangeres i nesten hver eneste by. Pride er en anledning for enkeltpersoner til å vise at de står opp for alle menneskers likeverd, uansett kjønnsidentitet, opprinnelse eller seksuell legning. Pride feires over hele verden og pågår som regel i sommerhalvåret. Festivalene og togene kommer igjen hvert år, så skulle du mot all formodning gå glipp av årets Pride, trenger du ikke å bekymre deg – det kommer tilbake neste år! Og hvis du gikk glipp av Pride-toget i byen din, er sjansen stor for at det holdes en parade i en nærliggende by om ikke så altfor lenge.

Pride 2024: En tid for kjærlighet, likeverd – og fest!


Har du og vennene dine planlagt å delta på årets Pride, det vil si Pride 2024? Herlig, gøy, gratulerer – så bra! Pride er som sagt ikke bare en viktig feiring og en meningsfull festival å delta på, det er også utrolig gøy! Du treffer alle typer mennesker, folk kommer ikledd alle slags klær og tilbehør du ikke engang visste eksisterte. Noen kan komme kledd akkurat som de ville gjort på skolen og på jobben, noen mennesker kommer fullstendig malt i alle regnbuens farger og atter andre kommer utkledd som noe fargerikt – kanskje et dyr eller lignende. De fleste vifter og svinger gjerne med flaggene sine, andre klistrer opp Pride-klistremerker på strømskap og lyktestolper mens noen skriker og hyler av lykke og latter. Mennesker reagerer helt forskjellig på festivalen og paraden.

Hva er egentlig Pride?


Pride er en internasjonal bevegelse og fest som fremmer stolthet, synlighet og likestilling for LHBTQ+-personer. Det er en årlig manifestering med parader og festivaler over hele verden, der mennesker feirer LHBTQ+-fellesskapen, kjemper for rettigheter og øker bevisstheten rundt LHBTQ+-spørsmål. I tillegg er det verd å nevne at det er en heidundrende fest!

Når arrangeres Pride?


Akkurat når din nærmeste Pride-festival arrangeres er vanskelig å svare helt eksakt på, fordi Pride-festivaler og parader avholdes på ulike tidspunkter rundt om i verden, og rundt om i landet. Uansett avholdes de aller fleste pride-arrangementer i sommerhalvåret – vanligvis mellom mai og september. Oslo-pride arrangeres ofte i slutten av juni, så følg med på annonseringen.

Finn din perfekte Pride-påkledning hos Partyking


Hvorfor ikke delta på årets Pride-festival og komme utkledd som noe utrolig morsomt og fargerikt? Hos oss på Partyking finner du en hel del, la oss si masse, heftige og morsomme kostymer og klær under Pride-kategorien vår Pride-klær. Der finner du et veldig stort og nøye utvalgt sortiment av mange skjørt, strømpebukser, skjorter, morsomme manikinier, kostymer, helkroppsdrakter, T-skjorter og frakker. Om vi var nødt til å skrive ned alt vi hadde i kategorien ville den teksten blitt ubeskrivelig lang. I den herlige kleskategorien vår finner du med andre ord alt du kan tenkes trenge for en vellykket Pride-feiring i 2024. Det spiller ganske enkelt ingen rolle om du er ute etter å kle deg ut bare litt, ganske mye eller kjempemye – vi har tingene du trenger. Uansett om det er en frakk du er ute etter, en vanlig fargerik T-skjorte eller bare et par strømpebukser du tror vil passe til festivalen, så lover vi deg at her finnes det noe for alle!

Spre det glade budskapet med Pride-klistremerker


I vår kategori Pride-klistremerker finner du alle typer klistremerker du noensinne har drømt om, i Pride-format, selvfølgelig! Her finnes ikke bare en, to eller tre klistremerker, men en hel haug. Klistremerker i form av for eksempel et hjerte, et flagg eller vanlige og morsomme klistremerker med tekst og kjønnssymboler. Klistremerkene kan du egentlig bruke til hva du enn måtte ønske. Du kan klistre på alle i ansiktet, på nærmeste lyktestolper eller strømskap, på sykkelen, på bilen eller på ryggsekken om du ønsker det. Våre Pride-klistremerker finnes i så mange forskjellige design at alle mennesker over hele verden vil kunne finne et de liker.

Finn alt du trenger til Pride-toget hos Partyking


Har du kanskje litt dårlig fantasi, og lurer på hva som passer best å kjøpe om du skal gå i det lokale Pride-toget? Ingen fare, Pride-ekspertene i Partyking har sørget for at alle relevante ting og produkter ligger under kategorien: Pride-Toget. I denne kategorien finner du ikke bare én og to morsomme ting, her finner du et gigantisk utvalg av alt fra store faner til heftige klær, tilbehør, paraplyer, smykker og sååå mye mer. Vi tør ikke engang gjette på hvor mange produkter vi har der, for det er nesten skummelt mange. Så har du og vennene dine vanskelig for å finne ut hva dere trenger til Pride-festivalen eller Pride-toget? Ingen fare, la oss hjelpe deg!

Flagg, smykker og tilbehør til Pride-festen


Det mange bruker under Pride er flagg! Hva er det som sier at du ikke skal kunne bruke det når du deltar? Nei akkurat, skaff deg et Pride-flagg – uansett design – online hos oss på Partyking, og sørg for at du virkelig synes. Her finnes en hel haug med Pride- og transeflagg i utrolig mange størrelser og design. Vil du gå litt «blekt» så finnes det vanlige håndflagg og tekstilflagg i små størrelser som vil passe perfekt. Vil du vifte litt mer og kanskje feire litt hardere? Ikke noe problem, her finner du mange heftige og superstore flagg som du knapt kommer til å orke å bære. Flaggene finnes i både Pride- og transedesign og inkluderer veldig mange farger som får hvilket som helst sted til å livne til. Er du den som gjerne vil være liiiitt bedre enn alle andre? Hvorfor ikke bestille hjem vår 3 x 10 m store Pride-fane som man må være en hel vennegjeng for å kunne bære? Snakk om at dere blir kongene og dronningene i Pride-toget!

Vi har ALT til Oslo-Pride


Hos oss på Partyking finner du også skikkelig heftige, fargerik og passende smykker og negler som forvandler deg til en ekte queen i Pride-paraden! Her finnes negler og neglelakk som gjør neglene dine nesten uvurderlige! Vi har også løsnegler for deg som kanskje vil lakke dine egne negler eller om du mener de kanskje er litt for korte. Enhjørningsglitteret vårt kommer også til å kunne gjøre neglene dine veldig fine og fargerike. Ikke la deg lure av navnet, de passer også like bra til Pride! Dersom du kikker litt mer så finner du også smykkekategorien vår som inneholder alt du noensinne har drømt om når det kommer til smykker. Her finner du vakre armbånd, pins, mansjetter, halskjeder, ringer og sååå mye mer. Er du for eksempel ute etter et flettebånd, så har vi et sett med disse. De er dessuten også håndlaget, noe som gjør at de scorer litt ekstra poeng. Er du ute etter et halskjede, så har vi mange forskjellige halskjeder i all verdens design. Halskjedene kan ha en metallisk overflate, en matt overflate eller bare en helt vanlig overflate. Det avhenger ganske enkelt av hva du selv synes er finest. Her finnes alt av smykker som forvandler deg til en ekte Pride-dronning eller Pride-konge!

Gjør Pride-påkledningen din komplett med festlig tilbehør


Vi har dessuten en hel drøss med Pride-tilbehør som tilfører det der lille ekstra på Pride-antrekket ditt. Hos oss finner du mange morsomme, fine og fargerike hatter, bukseseler, sløyfer, parykker, briller av forskjellige slag og design, fløyter, farger, paraplyer og hårbøyler. Her finnes det så mange ting til Pride at man nesten ramler av stolen. Uansett om du er ute etter noen småting, mange tilbehør eller bare en liten parykk, så finner du disse tingene her. Hvorfor ikke samle vennene dine og skaffe et sett med parykker i forskjellige glade farger og rocke Pride-paraden i 2024? Er dere en gjeng gutter så kan dere komme veldig freshe og stilige med hver deres fargerike kostymehatter og bukseseler sammen med kanskje et hvitt antrekk?

Feir med kjærlighet og spre det glade budskapet på Pride 2024


Uansett hva du er ute etter innen Pride, har vi det garantert her hos Partyking! La oss imponere deg med vårt utrolig store og herlige utvalg, og la oss gjøre Pride-deltakelsen din til et vakkert minne! Det spiller ganske enkelt ingen rolle om du er ute etter flagg, smykker, klær, kostymer, parykker eller noe annet – hos Partyking fikser vi det for deg! Du er velkommen innom for å kjøpe dine Pride-produkter her hos oss – raskt, enkelt og billig! Peace out, og la kjærligheten strømme fritt på Pride-festivalen 2024!
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier

556 resultater