vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Pride-klær

Skal du kanskje delta i en eller flere av landets mange Pride-parader som kommer til sommeren? I stedet for å være som alle andre og bare gå rundt med for eksempel et stort flagg, litt farge i ansiktet eller litt tilbehør, synes vi i Partyking at du skal slå virkelig hardt til på Pride 2024! Hvorfor ikke skaffe en veldig fin drakt eller et ytterplagg som kommer til å gjøre deg til kongen eller dronningen på Pride-festivalen? Du kan selvfølgelig også bære flagg og andre tilbehør, men med for eksempel en flott og fargerik regnbuedress går du virkelig ordentlig inn for feiringen!

Pride – en anledning for regnbueklær!


Med tanke på at man "feirer" Pride for å stå opp for alle menneskers likeverd uansett kjønn, betyr det kort og godt at det ikke spiller noen rolle hvordan man ser ut, hvem man er, hvor lang/kort man er og så videre ... så hvorfor ikke se litt annerledes ut for en dag og komme kledd i den superfine drakten i regnbuefarger som du så lenge har ønsket deg? En ypperlig anledning til å være den karismatiske og "modige" personen som ikke skjuler følelsene sine for noen!

Hos oss finner du Pride-klær til både dame og herre


I denne kategorien spiller det ingen rolle om du er mørk eller lys, jente eller gutt eller ikke-binær – her finner du alltid noe som både passer og faller deg i smak. Hva sier du til et virkelig stilig og førsteklasses kostyme i typiske Pride-farger? Eller er du kanskje mer sugen på de fargerike tightsene som ser så herlige ut? Ikke noe problem, mange av tightsene våre er veldig tøyelige, noe som gjør at de passer til de fleste mennesker! Du er kanskje heller litt mer «gammeldags» og vil gå i skjørt? Hos oss finner du et stort utvalg av skjørt som kommer til å få både jenter og gutter til å la seg begeistre! Disse skjørtene er både diskré, flotte, utfordrende og rett og slett fabelaktige!

Våger du å skille deg ut? Prøv en "mankini"!


Du er kanskje en sånn veldig dristig type, som overhodet ikke skammer deg over kroppen din? Har du sett filmen Borat? Hvorfor ikke komme "utkledd" i bare en mankini? Et mer stilig plagg vil vi ikke tro at det finnes i denne verden! Vi vet ikke engang om man våger å kalle den et plagg, det er jo liksom bare en stoffbit som går fra under brystpartiet, ned under "kronjuvelene" og videre opp til ryggpartiet. Et stilig plagg som fås i mange forskjellige design, størrelser og farger.

Vi har alt fra Pride-skjorter til paljettfrakker


Man kan si som dette: Det spiller helt enkelt ingen rolle hvem du er eller hva du er sugen på å kle deg ut/opp som – her finner du virkelig alt du kan tenke deg! Her er både T-skjorter, fargerike og veldig Pride-aktige kapper, helkostymer, jakker, strømpebukser, 20-tallskjoler og paljettfrakker! Kombiner gjerne et plagg med et annet for å få det unike og herlige antrekket som ingen annen i toget har! Det spiller liksom ingen rolle om det er Pride-parade, Pride-tog, Pride-fest eller bare til hverdags – et eller annet plagg fra denne kategorien kommer helt klart til å gå hjem! For å oppsummere: Her finner du alt du kan tenke deg, uansett hvilken type Pride-fest du skal delta på! Her er kjoler, dresser, strømpebukser, sokker, frakker og mye mer for både ham og henne!

Gjør et kupp på stilige Pride-klær online hos Partyking!


Velkommen inn og gjør din Pride 2024-deltakelse til noe veldig uforglemmelig og mektig! Finn virkelig fine produkter online til lave priser. Kun hos Partyking!
Les mer
84 resultater