vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Pridesminke

Pridebevegelsen oppmuntrer alle til å være stolte over sin seksuelle identitet, og en gang i året får pridebevegelsen litt ekstra oppmerksomhet i form av pridefestivaler og prideparader. Det bruker å være fantastiske, karnevalslignende tog fylt med farge, latter og glede. Pride feires over hele verden, og det mest kjente symbolet for bevegelsen er det stripete regnbueflagget. De forskjellige fargene i flagget – gult, oransje, rødt, lilla, blått og grønt – viser bevegelsens mangfold og representerer alle forskjellige typer mennesker.

Fargerik sminke til Pride-paraden


Her skal vi imidlertid ikke konsentrere oss om prideflagget, men snarere om pridesminken. Det hører med at alle som deltar i et pridetog bærer fargerike klær, og da er det også gøy å sminke seg med matchende fargerik sminke. I nettbutikken hos Partyking kan du bestille øyenskygger, leppestift og maskaraer i mange forskjellige farger. Hva sier du for eksempel til lange og tette løsvipper i alle regnbuens farger eller en gul maskara? Vi har til og med maskara som lyser i UV-lys. Så kult og annerledes! Hvis du virkelig vil skille deg ut på festen, har vi løsvipper med små LED-lys. De er enkle å feste på øyenlokkene og rammer virkelig inn øyet på en heftig måte. Liker du den kule neoneffekten, kan du også satse på ansikts- og kroppsfarger som lyser når det er mørkt!

Glamorøst kroppsglitter og kreative ansiktsfarger


Et annet produkt som er et must når du vil være litt ekstra glamorøs og luksuriøs, er kroppsglitter. Glitter fås i mange forskjellige farger og passer like bra å bruke i et pridetog som på en nyttårsfest eller et karneval. Ta på deg det fineste partyantrekket ditt og smink deg med farge og glitter, så er du klar for hvilken som helst festlig anledning. Vil du male eller skrive på huden, er fargestifter til ansiktet et godt alternativ. Du kan for eksempel tegne et lite hjerte ved tinningen eller en sommerfugl på kinnet. Fargestiftene er enkle å påføre, men hvis du synes det er vanskelig å tegne på deg selv, kan du spørre en venn. Vi har også fargestifter i forskjellige farger med glitter som har en holografisk effekt. Hvis du vil sette litt farge i håret, kan du med fordel prøve fargestiftene våre til hår. Disse fås også i forskjellige farger, så det er bare å velge favorittfargen eller den fargen som best matcher dagens antrekk. Du bestemmer selv om du bare vil farge noen lokker, eller om du vil farge hele håret. Til pridehelgen kan du også matche klærne og sminken din med stilige løsnegler i alle regnbuens farger.

Velkommen innom for å oppdage vår kroppssminke


Du er velkommen til å sjekke ut alt vi har av pridesminke her i Partyking. Vi er helt sikker på at du vil finne mange nye favoritter! Av farge blir du glad, så våg å gå "all in" og kombiner forskjellige farger. Ikke glem å legge til litt glitter også!
Les mer