vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Pride-toget

Pride-toget, også kjent som Pride-festivalen eller Pride-paraden, er et årlig arrangement som støtter, hyller og feirer homoseksuelle, biseksuelle, transseksuelle og queer-folk (LGBTQ+). Arrangementet er blitt et veldig populært innslag der folk fra hele verden gir uttrykk for sin seksualitet og fester sammen. Ikke bare det, men Pride-toget har også sterke innslag av aktivisme og deler i tillegg historien til LGBTQ+. Hvis du vil være med på Pride-toget så har vi de rette produktene slik at du kan kle deg i regnbuens farger og vise din støtte ved å delta i festlighetene.

Kle deg i alle regnbuens farger, og vis din støtte


Hos Partyking finner du alle slags tilbehør som passer til et Pride-tog. Husk at det ikke er noe som er rett eller galt når det gjelder dette arrangementet så lenge du støtter alles rettigheter, uansett legning. De fleste velger imidlertid å kle seg i sterke farger og særlig regnbuens farger, som er blitt et symbol som representerer LGBTQ+-bevegelsen.

Skap din egen stil i Pride-toget med Partyking


Hos Partyking finner du et stort uvalg av tilbehør som passer perfekt å bruke i Pride-toget. Neon, parykker og crazy solbriller er et must, men også flagg og andre morsomme saker passer utmerket for å få opp stemningen. Du kan også velge å ta med flagg og andre symboler som representerer LGBTQ+-bevegelsen.

Klær til Pride-toget


Vi tilbyr også et stort sortiment av klær som passer perfekt for Pride-toget. Uansett om du foretrekker kjoler, dresser, drakter eller kapper så har vi noe for akkurat deg. Du kan velge å smelte sammen med den fargeglade strømmen av mennesker, eller skape din egne utfordrende og unike stil.

Framhev stilen din med tilbehør


For å gi Pride-antrekket ditt det lille ekstra, anbefaler vi hos Partyking stilig tilbehør. En signalfløyte for at du skal høres, et regnbueflagg for å legge rundt skuldrene eller ansiktsmaling med sterke farger, glitter og neon kan virkelig framheve stilen din og bidra til feststemningen.

Prideparadens historie og aktivisme


Pride-toget har ikke bare en festlig atmosfære, men bærer også med seg sterke innslag av aktivisme og LGBTQ+-bevegelsens historie. Gjennom å delta i Pride-toget kan du vise støtte og være en del av den viktige kampen for alles like rettigheter, uansett seksuell legning.

Historien om Pride-paraden i Norge


Den første markeringen av homofiles rettigheter i Norge fant sted i 1974. Pride-paraden har vært en del av den norske LGBTQ+-kulturen siden den først ble arrangert i Oslo i 1982. Hvert år arrangeres flere titalls tog og parader over hele landet, og antallet er stadig økende. Dette gir deg og vennene dine en fantastisk mulighet til å delta og vise at sammen er vi sterke.

Vær med og spre glede og fellesskap


Den beste måten å delta i Pride-toget på er å spre glede ved hjelp av latter og smil. Delta på ulike aktiviteter som arrangeres i samband med paraden, og skap minner for livet. Det er ved å være en del av paraden og feire sammen med andre du best kan bidra til en fantastisk opplevelse.

Oslo Pride – en spektakulær feiring av LGBTQ+-fellesskapet


Hvorfor ikke passe på å utforske Oslo Pride? Det er en spektakulær festival som hyller gleden, livet og LGBTQ+-bevegelsen. Delta i fargesprakende parader, lytt til inspirerende taler og ta del i et mangfold av arrangementer som feirer kjærlighet og likestilling. Opplev den vibrerende atmosfæren og vis støtte til LGBTQ+-rettigheter under dette fantastiske arrangementet iført stilige Pride-klær fra Partyking!

Vi har alt du trenger for å delta på festlighetene


Hos Partyking finner du alt du og vennene dine trenger for å bli en del av Pride-festen. Vi tilbyr rask levering og gunstige priser. La oss hjelpe deg med å gjøre deltakelsen din til en både minneverdig og fargesprakende opplevelse!
Les mer