Hem
Temaer Evenement Pride Pride-Accessoirer

Pride-Accessoirer

Visste du at Pride typisk feires over hele verden? Javisst, Pride er en virkelig stor, mektig og heftig «folkefest» som går ut på å hylle og stå opp for alle menneskers likeverd, uansett om man er fra Norge, Japan eller Kenya. Pride kan feires på utrolig mange måter, men det største er Pride-festivalen som pågår i de fleste byer en eller annen gang i løpet av sommerhalvåret. Det betyr altså at om du mot all formodning skulle gå glipp av Pride-paraden i hjembyen din, så har garantert en annen by i nærheten snart en parade. Skulle du mot all formodning være ute i verden, kanskje i USA eller England? Rolig, der er det til og med ENDA flere Pride-parader og Pride-tog å delta i!

Vi i Partyking har selvfølgelig lagt merke til denne utrolige herlige tiden, og vi har optimalisert Pride-sortimentet vårt slik at du skal kunne finne og skaffe deg alt du trenger til en vellykket parade(r)! Hos oss finner du ikke bare utrolig fine og fargerike klær du kan ha på, her finner du også et veldig stort utvalg av Pride-flagg (både til fasaden, til å vifte med og til innendørsbruk), pins, stoffmerker, mange karnevalskostymer/karnevalsdrakter, fine tilbehør til klærne og til og med godteri! Man kan altså – med andre ord – si at vi også skulle kunne hete «Pride-king» om det ikke hadde vært for vårt vanlige navn.

Nå har du nettopp funnet vår «Pride-accessoir»-side, og om du ikke allerede har forstått det, så kommer du til å finne alt du kan tenkes å trenge til Pride-festen på denne siden! Her er bukseseler, hatter, parykker, kranser, skolisser, hodebøyler, enhjøringting, paraplyer og sååå mye mer. Hvis vi var tvunget til å rable opp alt vi har på lageret i denne teksten, ville det ta flere år å lese. Vi oppdaterer dessuten sortimentet vårt mye oftere enn før, slik at vi skal kunne tilfredsstille deg som kunde år etter år!

Skal du og vennene din kanskje ut og feire Pride 2023, men vet ikke helt hva dere skal kle dere ut som eller i det hele tatt ha med dere? Ta det med ro, vi hjelper dere! I og med at Pride-sortimentet vårt er såååå fargerikt, trenger du ikke å lure på hva som passer til hva – alt passer med alt! Sleng motemagasinet i veggen og finn din egen stil med en eller flere av våre Pride-produkter! Er du kanskje bare ute etter å dekorere ansiktet ditt litt, med en bart kanskje? No problemas, her finner du veldig fine barter i alle verdens farger og former! Vil du og vennene dine kanskje komme fargerikt kledd med parykker i forskjellige farger? Ikke noe problem, her er parykker i alle regnbuens farger slik at dere tilsammen skal få det perfekte antrekket! Det spiller egentlig ingen rolle hva vi sier, alt kommer til å bli bra og vellykket så lenge produktene kommer fra denne kategorien!

Tenk: Ville det ikke vært kult hvis du og vennene dine hadde kommet som ... tja, en gjeng med fargerike enhjørninger? Det er bare å slenge på dere våre fargerike enhjørning-hodebøyler og rocke fett på Pride-paraden! Det ville dessuten vært heftig dersom dere valgte å komme kledd i 80-tallets «innendørsmote» med Mohawker i regnbuens farger, stripete strømpebukser og alle med fargerike fjærboaer hengende rundt halsen! Jepp, kombinasjonene er uendelige, og det er bare du og vennene dine som setter grensene!

Ville det ikke vært fint om dere for eksempel kom som en guttegjeng og alle bar hver sin gangsterhatt i regnbuens farger og et par bukseseler med hvit tisha og et par jeans? En veldig clean look som både guttevennene og jentene kommer til å sette pris på! Dere kan også ta på dere en farge i ansiktet som dere finner i Pride-kategorien vår, slenge på dere hver sin Pride-kappe og løpe rundt hoiende som noen gærninger! Helt klart en fin kombinasjon!

HVIS du vil holde det enkelt, kan du bare trykke hjem et par Pride-briller og bære dem med stil i toget! Som man bruker å si: Less is more! Man kan også bare gli rundt i en enkel, men stilig gangsterhatt! Eller hvorfor ikke kjøre så simpelt som overhodet mulig – tegn et par streker på hvert kinn med regnbuefargene våre?

For å oppsummere det hele – hos Partyking finner du alt du noengang kan tenkes å trenge for en vellykket Pride-fest eller Pride-parade! Her finner du parykker i alle typer farger og design, men også fjærboa, bukseseler, slips, sløyfer, regnbuefargede mansjetter, partybeads, fløyter (et must), regnbuevinger, skjerf, morsomme hatter og øyemasker. Helt enkelt alt du kan tenke deg!

Du er velkommen til å finne dine Pride-accessoirer raskt, billig og enkelt hos Partyking for å få en så vellykket Pride-feiring som overhodet mulig!

Peace out! <3
Les mer