vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Evenement Pride Pride-Accessoirer

Pride-accessoirer

Visste du at Pride typisk feires over hele verden? Javisst, Pride er en virkelig stor, mektig og heftig «folkefest» som går ut på å hylle og stå opp for alle menneskers likeverd, uansett om man er fra Norge, Japan eller Kenya. Pride kan feires på utrolig mange måter, men det største er Pride-festivalen som pågår i de fleste byer en eller annen gang i løpet av sommerhalvåret. Det betyr altså at dersom du skulle gå glipp av Pride-paraden i hjembyen din, så har garantert en annen by i nærheten snart en parade. Skulle du mot all formodning være ute i verden, kanskje i USA eller England? Rolig, der er det til og med ENDA flere Pride-parader og Pride-tog å delta i!

Kjøp ditt Pride-tilbehør for en vellykket feiring


Nå har du akkurat funnet vår "Pride-accessoir"-side, og om du ikke allerede har forstått det, så kommer du til å finne alt du kan tenkes å trenge til Pride-festen på denne siden! Her er bukseseler, hatter, parykker, kranser, skolisser, hårbøyler, enhjøringsting, paraplyer og sååå mye mer. Hvis vi var tvunget til å ramse opp alt vi har på lageret i denne teksten, ville det ta flere år å lese. Vi oppdaterer dessuten sortimentet vårt mye oftere enn før, slik at vi skal kunne tilfredsstille deg som kunde år etter år!

Skap din egen, unike stil med våre Pride-tilbehør


Skal du og vennene din kanskje ut og feire Pride 2024, men vet ikke helt hva dere skal kle dere ut som eller i det hele tatt ha med dere? Ta det med ro, vi hjelper dere! I og med at Pride-sortimentet vårt er såååå fargerikt, trenger du ikke å lure på hva som passer til hva – alt passer med alt! Sleng motemagasinet i veggen, og finn din egen stil med en eller flere av våre Pride-produkter! Er du kanskje bare ute etter å dekorere ansiktet ditt litt, med en bart kanskje? No problemas, her finner du veldig fine barter i alle verdens farger og former! Vil du og vennene dine kanskje komme fargerikt kledd med parykker i forskjellige farger? Ikke noe problem, her er parykker i alle regnbuens farger slik at dere tilsammen skal få det perfekte antrekket! Det spiller egentlig ingen rolle hva vi sier; alt kommer til å bli bra og vellykket så lenge produktene kommer fra denne kategorien!

Utforsk vårt store utvalg av Pride-accessoirer


Tenk deg dette scenariet: Ville det ikke vært kult hvis du og vennene dine hadde kommet som ... tja, en gjeng med fargerike enhjørninger? Det er bare å slenge på dere våre fargerike enhjørningshårbøyler og rocke fett på Pride-paraden! Det ville dessuten vært heftig dersom dere valgte å komme kledd i 70-tallets mest outrerte moteuttrykk, med hanekam i alle regnbuens farger, stripete strømpebukser og alle med fargerike fjærboaer hengende rundt halsen! Jepp, kombinasjonene er uendelige, og det er bare du og vennene dine som setter grensene!

Vi har alt tilbehør til Pride som du trenger


Ville det ikke vært fint om dere for eksempel kom som en guttegjeng og alle bar hver sin gangsterhatt i regnbuens farger og et par bukseseler med hvit T-skjorte og et par jeans? En veldig clean look som både guttevennene og jentene kommer til å sette pris på! Dere kan også ta på dere en farge i ansiktet som dere finner i Pride-kategorien vår, slenge på dere hver sin Pride-kappe og løpe rundt hoiende som noen gærninger! Helt klart en fin kombo!

Forbered deg på Pride 2024 – kjøp Pride-merch hos oss nå!


HVIS du vil holde det enkelt, kan du bare bestille hjem et par Pride-briller og bære dem med stil i toget! Som man bruker å si: Less is more! Man kan også bare gli rundt i en enkel, men stilig gangsterhatt! Eller hvorfor ikke kjøre så nedstrippet som overhodet mulig – tegn et par streker på hvert kinn med regnbuefargene våre?

Alt til en vellykket Pride-feiring


For å oppsummere det hele – hos Partyking finner du alt du noengang kan tenkes å trenge for en vellykket Pride-fest eller Pride-parade! Her finner du parykker i alle typer farger og design, men også fjærboaer, bukseseler, slips, sløyfer, regnbuefargede kapper, partybeads, fløyter (et must), fargeglade regnbuevinger, tørklær, morsomme hatter og øyemasker. Helt enkelt alt du kan tenke deg!

Kjøp Pride-tilbehør hos Partyking


Du er velkommen til å gjøre et kupp på dine Pride-accessoirer raskt, billig og enkelt hos Partyking for å få en så vellykket Pride-feiring som overhodet mulig! Peace out! <3
Les mer