Hem
Karneval Sminke Falske Sår

Falske sår

Ta på et ferskt og væskende falskt sår så får du garantert oppmerksomhet på neste fest. Man høster som man sår, heter det jo! Spøk til side, det er kanskje best å bare bruke falske sår fra oss hos Partyking til veldig spesielle anledninger. Mange av dem er nemlig så virkelighetstro at det er en risiko for at noen ringer ambulansen når de ser deg. Her hos oss finner du også alt du trenger for å lage egne sår, uten å bruke en skarp gjenstand. Du kommer faktisk veldig langt med lateks! Spesielt hvis du vil få det til å se ut som om huden holder på å løsne. Hvis du skal på en fest med et litt skummelt tema, trenger du ikke ta i for konge og fedreland for å oppnå en dramatisk effekt. Less is more stemmer faktisk når det gjelder skrekk, og et enkelt sår er alt som trengs. Du kan kombinere et sår med et karnevalskostyme som ikke har noe med skrekk å gjøre, så får du en kul kontrast. Tenk deg en julenisse med den ene armen bar og dekket av sår. Eller en hvit brudekjole i kombinasjon med sår og kanskje litt blodflekker. Da har du ikke bare kledd deg ut, men også sådd et frø til en historie. Hva er det som egentlig har skjedd med deg? Mange kommer til å være nysgjerrige på det. Det er sånne ting som vinner premien for beste kostyme på et karneval.

Fine falske sår på halloween – Halloween er en høytid som blir mer og mer populær i Norge. Vi hos Partyking ser tydelig at interessen vokser for hvert år som går. Vi ser selv alltid frem til halloween med samme skrekkblandet fryd. Har du begynt å tenke på hva du selv skal kle deg ut som til neste halloween? Sørg for at du har et par virkelighetstro sår på hendene, så er du klar for hva som helst på denne spesielle kvelden. Vi har også alle tingene til deg som vil gjøre noe skikkelig ekstremt til halloween. Kanskje et rått benbrudd eller en skrue rett gjennom pannebenet? På halloween er det lov å kjøre løpet helt ut!

Gå ikke over elva etter blod – Det er ikke bare sår som er party her hos oss, vi har også litervis med blod av ulike typer. Blodsminke er en veldig enkel, men samtidig veldig effektfull måte å få til den rette skrekk-looken. Du kan også sminke og fikse deg til litt mer avanserte skader ved hjelp av alle produktene våre i denne kategorien. Vi har for eksempel blod som ser ut som om det har startet å koagulere. Vi hos Partyking er helt imot at du forårsaker dine egne sår for å sprite opp festen. Kjøp sår online av oss i stedet, de etterlater seg ingen arr og de gjør ikke vondt heller! Alle produktene våre er dessuten enkle å både påføre og vaske bort. Hvis du bestiller sår online fra oss hos Partyking, så slipper du dessuten dype sår i lommeboken. Vi er veldig billige.
Les mer