vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Blod

Hvis du har planlagt å kle deg ut som en skrekkinngytende zombie eller vampyr, kommer du til å trenge en ting mer enn noe annet; blod, og mere blod! Du har allerede ca. 4–5 liter av denne røde væsken i omløp i kroppen, men stol på oss når vi sier at det er mye mer praktisk å bruke jukseblod når det er tid for å takke ja til en invitasjon til en halloweenfest. Sett prikken over i-en på karnevalskostymet ditt med dette teatralske tilbehøret, og sørg for at du virkelig overbeviser når du skrider inn på festen.

Blod skaper og vekker en lang rekke ulike reaksjoner og følelser hos folk. Det er egentlig det ultimate verktøy for å skape spenning, stemning og det perfekte tilbehøret på festen, karnevalet eller hvis du vil pranke noen. Hos PartyKing finner du mengder av forskjellige typer kunstig blod i ulike konsistenser og til all slags bruk. Vi har noe som passer til enhver anledning, alt fra teater til karneval og halloweenfest. Små, spennende dråper eller skikkelig blodsprut, hvilken type blod passer deg og karakteren din best? Fake-blod kan brukes for å skape en skikkelig skummel look som kan få selv den mest hardbarkede tøffing til å miste det helt.

Spesielt rundt halloweentider er kunstig blod nærmest obligatorisk! Kjøp blod online så du er klar til neste horrorfest. Vi har samlet mange forskjellige typer teaterblod som du kan bruke enten for å løfte kostymet ditt eller hvis du vil spille vennene dine et skikkelig skummelt puss.

Her er noen av anledningene der du kan få bruk for de forskjellige typene blod vi har:

Zombie – Disse vandøde skapningene gnafser gjerne i seg hjerner og muncher på kroppsdeler. Det resulterer selvsagt i mye blodsøl, noe som er en viktig detalj du ikke må overse hvis du planlegger å kle deg ut som zombie. Kliss på rikelig med jukseblod rundt munnen og husk også å kline det utover klærne og hendene dine, zombier har nemlig ikke noe greie på bordskikk!

Vampyr – Sexy vampyr eller skrekkinngytende monster? Uansett hvilken type vampyr du foretrekker, er blod en viktig ingrediens som må til hvis du skal lykkes med å overbevise som vampyr. Til forskjell fra zombier er vampyrer gjerne litt mer elegante. Noen stilrene dråper ved munnvikene og et blodig vampyrbitt er det du trenger for å lykkes med dette kostymet.

Offer for en alvorlig ulykke – Hvis du vil skremme vannet av alle på festen, kan du prøve å kle deg ut som noen som har vært i en grusom ulykke. Det gjør du best ved å først bestemme deg for hvilken type ulykke du har vært utsatt for. Har du sklidd bortover asfalten etter en trafikkulykke, har du havnet i bråk med feil folk eller har du støtt på et vilt dyr? Velg skader og blod etter scenario, og sett i gang! Hos PartyKing har vi kunstig blod og sår i forskjellige farger, størrelser og varianter.

Velg mellom seigtflytende blod, blod du kan ha i munnen eller hvorfor ikke grønt blod? Vi garanterer deg stilig teaterblod som vi overbevise. Kjøp blodet ditt på nettet heller enn å ta opp lån i blodbanken, det er smartest!
Les mer