vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Sminke Tatoveringer

Tatoveringer

Har du alltid drømt om å skaffe deg en eller flere kule tatoveringer? Denne vakre måten å dekorere kroppen på har vært med oss i utallige generasjoner, og pleide å utføres ved hjelp av spissede dyreknokler og blekk som ble hakket inn i huden med en liten hammer. Tatoveringskulturen stammer blant annet fra Polynesia og derfra spredde den seg til alle verdens hjørner ved hjelp av barske sjømenn på ville eventyr. Før i tida forbandt man tatoveringer med disse sjømennene eller forbryterne, men i dag har alle og enhver sin tante en stor eller liten tatovering et eller annet sted på kroppen.

Elsker du tatoveringer, men ønsker å eksperimentere og teste hvordan de ser ut før du legger deg under nålen? Det kan være en god avgjørelse, spesielt hvis du er yngre og ikke vil risikere ris på stumpen hvis du kommer hjem med en klassisk rose eller hodeskalle på armen. Det er kanskje bedre å gå for et stort rødt hjerte med ordet «mamma», men en enda bedre idé er å sjekke ut våre fine falske tatoveringer på PartyKing! Vi har samlet de kuleste tatoveringene, og nå kan du få en eller flere fine juksetattiser rett hjem på døra.

Velg og vrak blant store og små motiver for enhver smak og i alle prisklasser! Tatoveringer er ikke bare for de som drømmer om å ta steget fullt ut på et tidspunkt. Det kan også være akkurat det du trenger for å sette prikken over i-en på kostymet eller antrekket ditt. På Partykungen finner du et stort utvalg av spennende tatoveringer til alle deler av kroppen (nesten). Har du nettopp blitt invitert til en utkledningsfest med kolleger eller venner fra skolen? Hvorfor ikke ta sjansen på å sprade inn på festen og få alles oppmerksomhet ved å dekorere kroppen din med stilige tatoveringer?

Det passer for eksempel perfekt hvis du skal klke deg ut som ovennevnte pirat, farlig gangster eller kanskje en hardbarket biker. De forskjellige tatoveringssettene våre gjør at du slipper å kkaste bort en haug med tid på detaljer, så du heller kan fokusere på det som er viktigst på festen; å skåle med vennene dine og ha det gøy! Velg mellom tatoverings-t-skjorter, tatoveringsermer som du trekker opp på armene eller klassiske tatoveringer som du fester på huden med litt tålmodighet og vann.

Planlegger du å se ekstra skummel ut på utkledningsfesten? Vi har mange fæle tatoveringer som er perfekte for Halloween. Sjekk ut våre falske tatoveringer som gjør at det ser ut som om du har store åpne kjøttsår eller en haug med sting i ansiktet ditt. Det høres kanskje ikke så hyggelig ut, men på Halloween er det viktig å få så mange mennesker som mulig til å sette drinken i halsen! Skrem vennene dine ved å ankomme festen med livaktige tatoveringer som gjør at det ser ut som du nettopp har støtt på en horde av zombier. Kule, morsomme, skumle og stilige tatoveringer, på PartyKing kan du kjøpe alt du trenger for å bli festens store snakkis eller pranke mamma med at du ble med i en gjeng.
Les mer