vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Løsvipper

De perfekte øynene, kan man oppnå det uten løsvipper? Svaret er at de i hvert fall gjør det enklere! Et par fantastiske løsvipper kan gjøre blikket ditt mer sensuelt og erobre verden med et blunk. Hos oss vil du finne lekre løsvipper online som gjør deg til festens høydepunkt, og som i tillegg vil gjøre deg skikkelig fin på en helt vanlig torsdag når du vil gå på jobb og føle deg litt freshere enn vanlig. Løsvippene våre passer ikke bare til å fremheve blikket i hverdagen eller på den glamorøse festen. Selvfølgelig kan de også være med på å forbedre karnevalskostymet, ved å gi øynene dine et løft.
Hos oss finner du vipper i forskjellige farger som er enkle å kombinere med kostymet eller antrekket du skal ha på deg når du skal avgårde på festen. Et par fargerike vipper i en lekker farge gjør seg utmerket når du skal gestalte en eventyrlig figur, mens svarte løsvipper gir deg et dramatisk og attraktivt utseende. Hvis du vil slå på stortromma når du skal feire pride, finner du mange forskjellige produkter i utvalget vårt som er like fargerike som arrangementet i seg selv. Det samme gjelder når du vil feire nyttår og vil gjøre deg selv litt mer spektakulær og skille deg ut i mengden. Kort sagt – med våre vipper blir du festens høydepunkt og kan nyte følelsen av å kjenne deg ekstra fin! Fordelene med å bruke løsvipper er mange, og en av de største er at du slipper den kjipe greia med at mascaraen drysser eller smitter av under øynene til langt nedover kinnene ut i de små timer. Løsvippene våre fester du enkelt og raskt uten å måtte bekymre deg for å ha svarte ringer rundt øynene etter en svett dansesession. Når du limer på et par fine og virkelighetstro øyenvipperader får du et pent og jevnt resultat som ikke kan oppnå ved hjelp av vanlig sminke. Uavhengig av hvilket produkt du ender opp med å kjøpe vil de være enkle å påføre, og hvis du tar godt vare på dem kan du til og med bruke dem flere ganger! Det gjør at du kan forsterke det forføreriske blikket ditt når som helst, året rundt, både når du skal på en større fest og når du bare vil synes litt ekstra godt i hverdagen! Hvis du har vært flink til å ta vare på løsvippene dine og brukt dem så mange ganger at du er tom for lim, står vi selvsagt parat med nye tuber, så du kan få enda mer glede ut av dem! I tillegg til vanlige klassiske vipper finner du også morsomme vipper og vipper med heftige farger og fasonger som passer til hverdags og fest. Ønsker du deg lengre og tykkere vipper? Det kan du få til ved hjelp av våre produkter. Og du kan få dem enda lengre enn som så – og enda litt lengre!
Øynene sies å være sjelens speil og fortjener det beste. La derfor øynene dine være et blikkfang ved å forsterke dine naturlig øyevipper med noen av våre løsvipper! Hos oss handler du enkelt og trygt på nettet, med raske leveringer av produkter av høy kvalitet.
Les mer