vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Årets mest trendy halloweenkostymer

Årets mest trendy halloweenkostymer

Det er ingen hemmelighet at Halloween og dens kostymer preges av trendene ellers i samfunnet. Vi har kartlagt høstens hotteste kostymer og funnet skumle familier, rosa dukker og hoppende rørleggere – her er kostymene som topper listene i år!

Familien Addams

Takket være Wednesday har hele Addams-familien fått et kraftig løft og fortjener derfor en solid plass på årets trendliste. Med kullsvarte fletter og matchende antrekk tar du kostymefesten med storm!

Barbie

Det er Barbie-feber over hele verden, noe som er fantastiske nyheter for deg som elsker rosa. Med paljetter, eksepsjonelle hatter og kule briller forlater du the real world til fordel for rollen som verdens mest kjente dukke. Eller er du bare Ken?

Harry Potter

Trender kommer og trender går, men Harry Potter består. Det blir aldri kjedelig å ta steget inn i Galtvorts fortryllende verden. Blant kokende heksegryter, spisse hatter og flyvende koster, får du garantert en ekstra magisk halloween!

Romerriket

Hvor ofte tenker du på Romerriket? Et spørsmål som mildt sagt har gått viralt da svaret viste seg å være: Skremmende ofte. Lev ut dine innerste gladiatordrømmer og bli halloweenfestens mest trendy på samme tid!

Super Mario

Super Mario har gjort sitt inntok på skjermen til stor jubel fra folket. Den hoppende gullgutten til Nintendo hopper derfor rett inn på årets trendliste sammen med Bowser, Peach og de andre fra Mushroom Kingdom. Wahoo!

Den lille havfruen

Disneys nyinnspilling har nok en gang bevist at havet er dypt og et perfekt sted for å finne inspirasjon til antrekket! La beina være igjen hjemme og svøm inn på festen som Ariel og opplev en eventyrlig helaften!

Sirkus

Sirkuset har gjort comeback! Det er på tide å velge hvem i det reisende ensemblet du vil portrettere. Direktør, klovn, levende målskive – eller en flott løve? I dette sirkusteltet finnes det noe for hele familien!

Klassiske skrekkfilmer

En klassiker er alltid en klassiker – og som det finnes mange av når det kommer til skrekkfilmer. Udødelige karakterer som Pennywise, Ghostface og Freddy Krueger vil alltid være en storfavoritt på halloween – uansett år!