vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-6
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-9
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-7

OppoSuits Boys Pokémon Dress

849,90 kr

Velg variant

Når du tar på deg denne dressen, blir ingenting som før! For vips så har du forvandlet deg til verdens kuleste og levende Pokémon-trener! I denne flotten dressen med Pikachu, Bulbasaur, Charmander og Squirtle i hver eneste centimeter, så er det ingen spørsmål om saken – they choose you!

OppoSuits Boys Pokémon Dress inkluderer en todelt dress i slim fit-modell med jakke og bukser fylt med Pokémonfigurer. Det følger også med et clip-on slips i matchende mønster! Jakken er utstyrt med lilla fôr og en skjult innerlomme. Den kneppes med en oransje knapp på forsiden, har tre lommer på framsiden samt polstrede skuldre! De matchende buksene er utstyrt med to lommer,  beltehemper og lukkes med en glidelås i grenen.

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser, bortsett fra kvalitet og passform. De er laget med morsomme, uvanlige mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister fasongen.

MERK at OppoSuits-dresser har en slim fit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger den største størrelsen hvis du ligger mellom to størrelser.

  • Materiale: 100 % polyester 
  • Inkl. jakke, bukser og slips 
  • Kan strykes på lave temperaturer 
  • Finnes i størrelsene: 92–98, 98–104, 110–116 og 122–128
Art.nr 77999

Størrelseguide

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger