Barbie

Barbie må være en av populærkulturens mest ettertraktede damer! Alltid like fresh og sosial. Her på PartyKing synes vi det er en knallgod idé å feste med søte og morsomme Barbie, som særlig i løpet av senere år har blitt et veldig godt forbilde for unge jenter. Det er derfor du finner mange fine og Barbie-inspirerte ting i nettbutikken vår.
Barbie er en dukke som forestiller en ung kvinne, og produksjonen startet allerede i 1959. Flere generasjoner av unge kvinner har et forhold til Barbie, og i dag har konseptet vokst til å omfatte blant annet filmer og en stor mengde Barbie-ting. Hun har også fått flere søstre i ulike aldre og har mange andre mennesker rundt seg. Dette betyr at det er enklere enn noensinne å finne inspirasjon til ulike aktiviteter og fester med Barbie-tema hvor du kan få nytte av alle de fine Barbie-dingsene dine.
Vi har Barbie-ting i form av blant annet duker, ballonger, girlandere og servietter. Med andre ord alle de tingene du trenger for å stelle i stand en litt større fest, men som ofte kan ha et veldig anonymt utseende. Hvis du heller disker opp med Barbie-inspirerte engangsartikler og ulike dekorasjoner, da er mye av jobben gjort. Barbie elsker kaker og andre søtsaker.
Å ha Barbie-tema på festen synes vi passer godt til en piknik ute i det fri med klassiske og stilige spill som krokket. Et Barbie-spa blir også en garantert hit på en fest inspirert av denne skjønnhets- og motebevisste madammen. Kanskje det kan være en morsom idé med en improvisert catwalk på en Barbie-fest?
Her på PartyKing har vi også tingene for den som ønsker å kle seg ut som Barbie , eller hvorfor ikke hennes kjekke partner Ken? Hvis du er invitert på eller tenker å arrangere en Barbie-utkledningsfest, er det perfekt å kunne ta på seg en blond parykk sammen med et Barbie-kostyme. Kombinert med riktig tilbehør, kan Barbie-utkledningstøy brukes i mange sammenhenger. Hva med Barbie med vampyrtenner på Halloween?
For barn som ønsker å prøve noe nytt etter å ha lekt med Barbie-dukkene sine, er det også en stor opplevelse å kunne ta på seg et Barbie kostyme. Det gjelder ikke bare når det er tid for karneval, det kan også være en ny måte å leke Barbie på i hverdagen.
Hvis du skal gi noe bort til en person du kjenner som du vet digger Barbie, har vi mange gaver som vil gjøre enorm suksess. Vi har billige Barbie-ting som fortsatt viser at du virkelig har tenkt og gjort en innsats for å finne en passende gave. Sånt setter folk alltid pris på! Husk å pakke dem pent inn, akkurat som Barbie ville gjort!
Kjøp Barbie-stæsj online her hos oss på PartyKing, så gjør du en god handel. Vi vil at alle skal ha råd til å skjemme bort sine små Barbie-fans med fantasitriggende leker og karnevalskostymer.
Les mer